ydeevne tips til en ’97 Dodge Avenger

ydeevne tips til en ’97 Dodge Avenger

I 1997 Dodge Avenger er en to-dørs coupe med en 2,0 liters fire-cylindret motor . Power er leveret til forhjulene gennem en åben differentiale . Peak effekt er 140 hestekræfter og 130 fod pounds af drejningsmoment . Suspension er leveret via front og bag spiralaffjedrede uafhængig wishbone affjedring . Køreklar vægt er 1310 kg . En bestand Dodge Avenger kan gøres hurtigere og mere adræt med nogle tankevækkende resultater modifikationer .

indtagelse

Et godt sted at starte befriende mere strøm fra en bestand ྜྷ Avenger er på indtagelse side af motoren . Air skal komme forbi en restriktiv papir filter, der er indkapslet i en plast indtag tarmkanalen , der bremser hastigheden af luft til motoren . En ny , større indtag tarmkanalen , der erstatter den bestand filteret med en kegleformet bomuld gaze og wire-mesh type genbruges filter vil frigøre ekstra hestekræfter ved at tillade fri luftstrømmen på motoren .

Udstødnings

Den udstødning side af Motoren er et andet godt sted at frigøre magt . Større og omformes header rør tillade udstødningsgasser at undslippe lettere fra motoren , hvilket skaber en mere effektiv forbrændingsproces. Næste i linje efter header røret er katalysatoren , der kan erstattes med en høj flow version . Cat-back rør kan også bruges til yderligere at øge udstødningsgasstrøm og udføre en fuldstændig udstødningssystem opgraderingen .

Engine Management

En piggyback motorstyring modul vil lægge til bilens lager computer og ændre levering af brændstof på forskellige steder i omdrejningsområdet . Det vil også ændre timingen af tændingen gnist i henhold til den nye forestilling kortet . Disse ændringer levere mere effekt og drejningsmoment og kan arbejde med indsugning og udstødning opgraderinger .

Differential

Bestanden åbne differentiale , som driver forhjulene , er et sted , hvor magten , ligegyldigt hvor højt det er , bliver tabt . Hvis det ene hjul glider under acceleration , det åbne differentierede feeds hele motorens kraft til at glide hjulet . I modsætning hertil . en automatic Justering af topresultater Differential sanser hjulspind og overfører kraften til hjulet , der stadig har trækkraftDet sker på en problemfri og meget brugervenlig måde , der gør det velegnet til gade brug samt baneløb .

Stød og Springs

Den allerede god uafhængig wishbone affjedring kan forbedres betydeligt ved at erstatte bestand chok med eftermarkedet chok dæmpere . Disse eftermarkedet chok tilbyde muligheden for at tune den måde, hvorpå chok styrer hjulet da den bevæger sig op og ned . Kombinere nogle kvalitet chok med nye , mere aggressive , fjedre og du har en stærk affjedring opgraderingen, hvilket vil skærpe køreegenskaber .


Relaterede artikler


hvordan man kan lave interiør bil ridser
Hvordan kan jeg teste en forlygte relæ ?
Prius batteri fjernelse
hvordan du fjerner de bageste skivebremser på en Yukon
hvordan man kan afbryde batteriet fra en bil med airbags
Sådan nulstiller en airbag kontrolmodul
hvordan man programmerer en Audi Homelink
hvordan man rent mag fælge
hvordan du fjerner en silikone pakning
hvordan man kan tilføje frostvæske en jeep