frame fjernelse af rust

frame fjernelse af rust

Ikke alene er rust på bilens ramme en skamplet for byen , men det kan også forårsage stor skade . Rust vil svække rammen , hvis det ikke er indeholdt , vil det fortsætte med at sprede sig. Det er afgørende at fjerne rust det øjeblik, det bliver klart,

Sand Down

Brug en slibning hjulet til buff ud rust er ideel , men er det ikke nødvendigt . Hvis du fjerner nogle af malingen omkring det område, det er okay , fordi du kommer til at male området senere . Du skal blot fjerne rust med sandpapir , indtil rammen er fri for rust specs og pletter .

Paint

Inden du maler bilen , vaske området fri for snavs og eventuelle rust rester , der kan have holdt sig til den side af bilen . Tør bilen af. Male området med primer . Primeren hjælper dække over rust -området og giver malingen til at overholde bedre til bilen . Tillad primeren et par timer at tørre , derefter anvende et lag af maling . Malingen vil hjælpe med at forhindre rust i at blive vist i fremtiden . Tillad tilstrækkelig tid til at tørre , før du tager bilen ud at køre .

Rustbeskyttelse

Når du er færdig med at male bilen , anvende en rust-imprægneringsspray på området. Når et område er rustent det bliver mere modtagelige for ruster i fremtiden . Brug af forebyggende rust spray vil hjælpe enormt . Påfør rust imprægneringsspray på bilen og giver den endnu et par timer til at tørre . Du bør ikke nødvendigt at anvende mere rust proofing til området for et par år nu .


Relaterede artikler


hvordan man kan rense dine fælge
hvordan man kan lave falmede kulfiber hætte
2008 Honda Civic monteringsvejledning
hvordan man kan sælge en bil i Maryland
Hvorfor er der olie i køleren væske ?
diagnostiske biler værktøjer
hvad der sker når du kører med lav transmissionsolie ?
hvordan man kan tape plastic over bilruden i nødsituationer
hvordan spark male din egen bil
hvordan man kan komme ud af en negativ egenkapital billån