DIY GMC transmissionsolie ændre

DIY GMC transmissionsolie ændre

Servicering automatisk transmission i din GMC er afgørende for liv af lastbilen. GMC er berygtet for at være køre hårdt . Den bedste måde at vise påskønnelse til din GMC lastbil er at sørge for din væsker er friske , rene og skiftes regelmæssigt. Ændring transmissionsolie hver 15. 000 miles vil sikre din lastbil skift uden problemer og vil holde alle sediment og debris ud af din transmission panden

Tabes Transmission Pan

Find fremsendelse bag motoren . Transmissionen indeholder en gryde nedenunder , der er afholdt den af talrige bolte . Nogle transmissioner har en bundprop kan du kan åbne med en skruenøgle . Hvis afløbet panden ikke har en bundprop , skal du fjerne gryden . Find hver bolt og skrue den med en topnøgle . Skru den ene side af panden , så nogle af væsken til at hælde ud i din fangst panden . Du kan fortsætte med at fjerne de resterende bolte . Træk gryden ned , og hvis gryden er at holde sig til transmission, kan du ramte den med en gummihammer for at hjælpe det bryde løs fra sæl . Hæld transmissionsolie til engangsbeholdere . Du skal finde et egnet sted til at disponere over den gamle væske . Skrab den gamle pakningsmateriale off toppen af afløbet panden og bunden af transmissionen , hvor afløbet pan blev monteret . Unbolt filteret med en topnøgle og bortskaffe filteret med transmissionsolie . Sikre o-ringen er fjernet fra det område, hvor filteret sad . Rens panden , før re-installation ved at sprøjte den med bremse renere . Dette er det eneste egnede kemiske bruge til rengøring af transmission gryden . Sikre alle de rester og sediment er fjernet .

Installation af Transmission Pan

Skru den nye transmission filteret tilbage på transmissionen. Sikre nye o-ringen er placeret korrekt . Du skal bruge en ny pakning til at lægge på overfladen af afløbet gryden. Sikre, at den er den præcise længde , og at bolthuller match op til de allerede borede huller i pakningen . Du kan anvende en lille perle af sort RTV silikone for at sikre, at pakningen bliver på afløbet panden overflade, mens du monterer det tilbage til transmissionen. Placer afløb panorere op til transmissions-og starter hver bolt . Stram ikke før alle bolte er på plads . Sikre, at hver bolt er stramt , som du måske ønsker at dobbelttjekke hver bolt , når du er færdig stramme dem .

Kontrol af Væskeniveau

Åbn hætten at få adgang til transmissionsolie oliepinden . Træk målepinden fra røret og læg den til side . Transmissionen oliepinden vil have en rød hue og være anbragt mod bagsiden til højre på motoren. Placer en tragt i glasset og fortsæt hælde den første liter transmissionsolie . Systemet vil generelt holde 4 til 12 Potter . Konsultere din instruktionsbog for at være positiv . Husk, at din momentomformer vil holde op til 4 Potter så godt. Den bedste strategi er at hælde 4 Potter transmissionsolie og derefter placere transmissionen oliepinden tilbage i til glasset . Kontrollér niveauet , og hvis fuld, kan du lade oliepinden i røret . Hvis niveauet ikke er på fuld mærke , så vil du ønsker at hælde i halv-kvart intervaller , indtil overførslen viser fuld . Kør dit køretøj og køre det gennem alle de redskaber , så check igen, mens den kører . Toppen af det niveau , hvis det er lavt .


Relaterede artikler


hvordan man kan fjerne rust fra maling chips
gør det selv : hvordan man kan ændre bremseklodser på en Chrysler Pacifica
Hvordan kan jeg pakke hjullejer på min båd trailer ?
hvordan du fjerner en Suzuki olie filter
hvordan man kan kontrollere generatoren
Honda Accord hybrid problemer
hvordan man bruger 10W40 olie i en Jeep Cherokee
hvordan du udskifter tændrørskablerne på en Chevy Beretta
Sådan nulstiller olien i en Pontiac G6
hvordan man kan kontrollere transmissionsolie i en Saturn EVU