DIY motorcykel dækker

DIY motorcykel dækker

Motorcykler skal se attraktive og slanke , når de er på vej , med skinnende krom og perfekt maling job . Den måde at bevare denne lede efter din motorcykel er at dække det , når det ikke bruges , selv om det er gemt i en garage . Mens du kan købe en motorcykel dække , oprette din egen vil koste dig langt mindre og være lige så effektive

A Tarp

Du kan lave en effektiv motorcykel dækning ved hjælp af en presenning , du vil bruge til at dække en picnic bord eller et stort antal storage tilbehør . Sørg for, Tarp er stor nok til fuldt ud at indhylle motorcyklen , når det er parkeret , så det er helt dækket . Disse Tarps er belagt med en fugtisolering plastik , der vil holde vandet væk fra motorcyklen . Plastik på Tarp kan være lidt slibende , men så vær forsigtig , når det tages ud af motorcyklen , da det kan ridse malingen eller krom hvis den fjernes for hurtigt .

Sammensyet Plastic Cover

Du kan lave en brugerdefineret motorcykel dækning for lidt at ingen penge ved at tage store stykker plast og sy dem sammen . Sy dem sammen med fiskesnøre eller et stykke vandfast snor eller stof . Dette vil være lidt af en omhyggelig proces , men ved at sy de stykker af plast i sektioner , styret og de øvrige dele af motorcyklen vil være fuldt dækket . Det eneste problem med denne hjemmelavede plastik dække , er, at det kan få revet fra for megen kontakt med jorden , og disse huller kan spredes over tid .

lille garage

En lille garage eller trailer kan sættes op til at trække motorcyklen ind i , når det ikke bruges , for at beskytte det mod elementerne og alle andre trusler mod det, når det ikke er i bevægelse . En rigtig garage kan bruges til dette, men en lille trailer eller en stald kan godt være bedre, fordi andre ting i en større garage kan muligvis beskadige parkeret motorcykel . Disse små strukturer er lidt dyre at købe og temmelig tidskrævende at opbygge . Men de er det bedste for en ægte motorcykel entusiast , fordi du bogstaveligt talt giver din motorcykel sit eget værelse .


Relaterede artikler


hvordan man kan skylle ud en Honda Civic CVT-transmission
hvordan man kan udføre fejlfinding på en lille motor tænding
ulemperne ved bilen titel lån
hvordan man kan rense en jeep motor
hvordan man kan fjerne rust fra krom motordele uden at beskadige krom
hvordan man kan genoprette den oprindelige farve af maling på min bil
hvordan man kan ændre drivremmen på en 1994 mazda 323
hvordan du udskifter en 2000 Cummins brændstoffilter
hvordan du installerer HID pærer
nem olieskift pumpe