Hvordan kan jeg tilslutte en utæt dæk ?

Hvordan kan jeg tilslutte en utæt dæk ?

I modsætning til de gamle dage med slange-dæk , er en lækage i et dæk generelt let repareres , så længe en kilde til komprimeret luft til rådighed, ofte uden selv at fjerne dæk fra køretøjet .
Tire stik værktøjer og kits er sælges til alle auto dele butik , og de fleste store varehuse , såsom Walmart eller Target . Disse kits er nemme at bruge , men de kræver en vis indsats

, når du kan trygt Plug et dæk

Dæk kan sættes sikkert , hvis en lille punktering i slidbanen området . Dæk med punkteringer i væggen området der ikke kan lukkes. Store nedskæringer og huller i et område af dækket også gøre det uundgåelige ved at sætte .

Installation af Plug

Din dæk tilslutte Sættet bør indeholde flere stik og to værktøjer . Disse værktøjer er en rasp og et stik installatør . Et værktøj , der ikke er inkluderet , men vil være meget nyttigt for fjernelse af objekter i dækket er et par diagonal kuttere . Du bør også have en skarp kniv eller barberblad handy .
Fjern alle genstande , såsom søm eller skruer , fra punkturstedet . En skævbider fungerer godt for gribende og trække disse små genstande . Hvis punktere blev lavet af glas , du ikke forsøge at fjerne det uden først at sætte på sikkerhedsbriller .
Skub punkt i rasp ind i punktering . Prøv at følge den nøjagtige sti oprettet, da dæk var punkteret og skub rasp helt igennem dækket . Arbejde raspen i og ud for at forstørre og ru hullet i dæk .
Sæt en prop i hullet i den installation værktøj . Værktøjet skal være i midten af stikket . Skub stikket i punktere indtil omkring en halv tomme af enderne er uden for dæk . Det er nemmere med det oppumpede dæk , men du skal arbejde hurtigt for at undgå at miste al luft . Træk kraftigt tilbage på installation værktøj til at fjerne værktøjet fra stikket , som vil bo i dækket . Ved hjælp af en skarp kniv , skæres enderne af stikket flugter med tråd .
Pump dækket op til det korrekte tryk og test stikket for utætheder ved hjælp af en sæbeopløsning .


Relaterede artikler


hvordan man kan måle modtryk
hvordan man kan holde min bil fra indefrysning
hvordan du udskifter en gummi rv tag
hvordan en kuffert lås arbejder i en bil
hvordan du udskifter bremseklodser på en toyota Tacoma
hvordan du fjerner bil dobbeltklæbende tape
Mazda 6 bundkar fjernelse
hvordan du fjerner caliper rust
fejlfinding en Buick 3,8 motor
hvordan de - is bil låse