den bedste måde at fjerne hårdt vand pletter fra bilruder

den bedste måde at fjerne hårdt vand pletter fra bilruder

Der er en række produkter designet med henblik på at fjerne de genstridige vand pletter fra bilens vinduer. Nogle fungerer godt , og andre kan ikke være lige så effektiv som reklameres for, eller kan kræve flere ansøgninger inden de ønskede resultater er realiseret. I arsenal af produkter og hjem retsmidler til dette formål , fjernelse af hårdt vand pletter kan kræve forsøger flere forskellige tilgange til at finde en , der arbejder for at din tilfredshed

Kom vandet Spots Out

Konstruktionsdetaljer eksperter anbefaler, at inden du forsøger at fjerne hårdt vand pletter , bør glasset være cool at røre ved . Varme kan forårsage rengøringsløsninger til tørre for hurtigt og eventuelt tilføje til problemet med spotting og striber . Hårdt vand pletter er resultatet af mineralforekomster i vandet . Vand på bilruder fra kilder som f. eks sprinkleranlæg eller regn deponere sit mineraler på glasset , hvis det tillades at tørre .

Produkter , der indeholder ammoniak bør undgås , når du forsøger at fjerne hårdt vand pletter . Bortset fra at være et giftigt stof , vil ammoniak udtørre gummiet og blødgjort dele af auto trim , får det til at tørre , bliver kedelig og knæk . Den professionelle detailers på autodetail. org anbefaler kun brug af produkter, der er designet specifikt til auto glas rengøring , og som ikke indeholder ammoniak . Den automatiske detaljer professionelle anbefale brugen af en " vaffelpræget " microfiber klud til rengøring . Det er blødt og absorberende , og vil ikke deponere fnug på vinduet overfladen . De samme resultater kan opnås ved at bruge avis ( sort og hvid alene) , som er et trick , der har været brugt gennem årene ved taxachauffører til at rense og polere deres vinduer .

En anden meget populær middel citronsaft eller hvid destilleret eddike . Hårdt vand pletter er alkaline- baserede og kan nemt fjernes med en mild syre fundet i citronsaft og eddike . Når du bruger en af disse produkter til at fjerne hårdt vand pletter , er det bedst at bruge destilleret eller renset vand i blandingen . Uanset hvilken løsning der vælges , bør forholdet være en del vand til to dele citronsaft eller eddike , da hverken man ikke vil forårsage skade på vinduet . Særligt genstridige hårdt vand pletter kan kræve ufortyndet citronsaft eller eddike for at fjerne dem helt . Bruge de to-til -én-løsning som en erstatning for vinduet skyllevæske i bilen , og som en forebyggende foranstaltning for at holde vinduer spot-fri.

Ifølge Auto Detailer 's forum , kan nogle supplerende anbefalinger omfatter brugen af en syre-baserede renere kaldet 3D Eraser . Spray den på og lad det sidde i ti sekunder , før det skylles . Det kan være nødvendigt at udføre flere programmer i at fjerne pletterne , men hvis pletterne har været til stede for længe , kan de have ætset glas og kan vende tilbage selv efter fjernelse . Steve Okun , et professionelt auto Detailer gjort gældende, at ved hjælp af en lavere pH kemikalie vil straks neutralisere pletter , og at deioniseret vand eller vand, der er filtreret gennem en reverse osmose system vil fjerne mineraler og gøre pletfri vinduespudsning . Han kan lide denne metode, fordi det mindsker risikoen for skader , kræver mindre arbejde og koster mindre end nogle af de andre muligheder .

forebygge fremtidige Vand Spots

Når pletterne er renset ud for glas , bør forebyggende foranstaltninger der skal træffes at bidrage til at mindske risikoen for fornyet spot bygge op på forruden . Brug en protectant som regn-X , Spot-X eller Aquapel til at holde hårdt vand pletter fra fastholdelsen af den forruden . Disse produkter skaber en barriere mellem forruden og vandet , så vandet perler af, snarere end stikning og tørring . Også prøve Crystal Clear 550 , Glas Clearing Agent . Dette produkt hævder at være i stand til hurtigt at fjerne pletter og ætsning på glas , og genoprette det til 95 procent af sin oprindelige klarhed .


Relaterede artikler


hvordan man justerer forlygter på en Hyundai azera
overenskomst bremse problemer
bil batteriopladning problemer
hvordan man kan lave en stak vindue på en bil
hvordan man kan omlakering gm center caps
hvordan man kan komme ud af en negativ egenkapital billån
hvordan man kan ændre olien i en scooter tank
hvordan man voks en bil til nye
hvordan du installerer en tåge lys
hvordan man bruger sandpapir til at fjerne maling globs fra en bil