hvor går ledningerne gå på en timing lys ?

hvor går ledningerne gå på en timing lys ?

Antændelse timingen af moderne biler er ikke indstilles, da den er styret af køretøjets computer . Ejere af ældre biler med justerbar timing , der ønsker at gøre deres egne tune- ups skal blive fortrolige med et værktøj kaldet en timing lys . Timing lys er stroboskoplys , der blinker , når nummer et cylinder brande . Lyset blinker på en skala , som regel placeret på harmoniske balancer , som har timing mærker indgraveret i den

Typer af Tidsplan Lights

Tre typer af timing lys er til rådighed. De er enten ikke-drevne , DC-drevne eller AC-drevne .
Ikke-drevne timing Lysene var engang almindeligt tilgængelige , men var et dårligt valg at bruge til at kontrollere tændingen . Disse lys havde en jordledning og en wire , der er monteret i serie med nummer et tændrør . Tænding gnist gav energi til at fyre Xenon pære , som aldrig blev lyst nok til at bruge i noget , men en meget mørk garage .
DC-og AC-drevne timing lys kom på mode , fordi de er meget lyse og kan endda anvendes i en nogenlunde klare sol- oplyste områder .
DC-drevne model har tre ledninger . En stor wire klemmer omkring kablet til nummer et tændrør , og et par ledninger går til bilens batteri . Disse to ledninger er farvekodet og klemme til det positive og negative batteripolerne . Disse lys er lyse på grund af den forbedrede kredsløb , som bruger 12- volts strøm fra batteriet , og forstærker det til en høj spænding til at fyre den strobe rør . Forbindelsen til styret stik kablet er induktive og sanser , når styret stikket brande , udløser strobe lys blinke .
AC-drevne timing lys også have en induktiv pickup til klemme på nummer et tændrørskablet , men stikket i en stikkontakt for den magt, der blinker strobe pære .


Relaterede artikler


hjem afhjælpe for træ sap på en klar belagt køretøj
Sådan nulstiller airbag advarselslys i en Windstar
Kia Sportage vedligeholdelse
hvordan du fjerner gear olie fra en Dodge bageste differentiale
kviksølv zobel vedligeholdelse
hvordan man kan ændre en patron olie filter
hvordan man kan skifte ud bilbatterier
hvordan du installerer en universel O2 sensor på en Mitsubishi Montero
hvordan man kan lave en langsom gas pumpe
Hvor kan jeg købe silicone fedt ?