hvordan man kan polere svejse hjul

hvordan man kan polere svejse hjul

Polering din krom hjul er nødvendig for at undgå skader , og Weld hjul er ikke anderledes . Et sæt Weld hjul kan være temmelig dyrt , så tager ordentlig pleje af dem er en måde at beskytte din investering . Holde dem poleret og skinnende hjælper også med at holde din Svejs hjul og udseendet af din bil i god udseende . Hvis du lige har købt dit første sæt Weld hjul , kan du ikke vide, hvordan man renser og polere dem ordentligt

Du skal bruge: .
spand varmt sæbevand
2 Soft vaskeklude .
Vandslangen.
2 Microfiber hjul Polerklæder .
Chrome hjul polish .


1 .
Rens din Weld hjul grundigt for at fjerne skidt og snavs , ved hjælp af en vask klud og sæbevand . Sørg for at du er helt skylle vaskeklud i vandet mellem skyllevand .
2 .
Skyl sæben af din Svejs hjul ved hjælp af vandslangen . Hvis du har en spray dyse der er knyttet til din slange , sørg for at du har sat den til en lavt tryk indstilling .
3 .
Tør dit Svejs hjulene ved hjælp af de resterende tør vaskeklud . Tør hjul er nødvendigt at give den polske med optimal vedhæftning .
4 .
Påfør en lille mængde krom hjul polish til microfiber hjulet pudseklud . Hvis du har købt din polere i en balje-lignende beholder kan du blot dyppe klud i karret . Hvis din polish er i et rør , skal du klemme en kvart størrelse beløb .
5 .
Placer pudseklud , polish nedad , på toppen af Weld hjulet og arbejder din vej rundt i hele hjulet ( ikke dæk) ved hjælp af kort cirkulære bevægelser .
6 .
Fjern eventuel overskydende polish med en ren pudseklud , med samme cirkulære bevægelser . Gentag processen for alle de resterende Weld hjulene .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at du tør noget polish , der er blevet overført til dækkene .


 • Relaterede artikler


  hvordan du fjerner overfladen males på bilen
  autolakering fading problemer
  hvordan du fjerner mærkaten lim fra et køretøj
  hvordan man kan ændre krydsild forlygte pærer
  hvordan man kan ændre brændstoffilteret for en Ford F -250
  hvordan man kan male fender støbning på en Jeep Cherokee
  hvordan man fjernede hærdet fyr tjære fra en auto
  hvordan du udskifter viskerbladene i en RAV4
  hvordan man kan ændre luftfilteret på en Ford Escape
  hvordan du udskifter bremseklodser på en Honda Odyssey ex