hvordan man kan rense en beskidt bil interiør

hvordan man kan rense en beskidt bil interiør

Olie , snavs , mad og andre snavs alle tage en vejafgift på bilen . Når en bil interiør er ikke renset tit , dette snavs opbygger og er malet til tæpper og polstring . Jo længere pletter sidde, jo sværere er de at fjerne .
at rense en forsømt og beskidt bilen , skal du give dig selv mindst 2 til 4 timer . Vælg en dag, når du har lidt andet planlagt . Få din rengøringsmateriel tilrettelagt for nem adgang og bære gammelt tøj , du er ligeglad

Du skal bruge:
Støvsuger med vedhæftede filer .
Auto tæppe og møbler shampoo .
Børste .
Spray flaske .
Eddike.
Auto instrumentbrættet renere ( Vinyl eller læder ) .
Mikrofiber klude .
Svampe .


1 .
Fjern gulvmåtter , hvis det er muligt , og sæt uden for bilen for at rense sig . Vakuum bilens polstring , ved hjælp af en støvsuger med vedhæftede filer eller en hånd vakuum med stærk sugestyrke .
2 .
Støvsug instrumentbræt, indersiden af dørene , loftet ( den loftsbeklædning ) og gulvet-husk at støvsuge under sæderne så godt. Efter denne indledende støvsugning , spray en auto tæppe og polstring renere på tæppet og polstring ( hvis bilen har stofbetræk . Hvis polstring er vinyl eller læder , rengør den separat sammen med en vinyl eller læder renere . )
3 .
Arbejde renere ind i tæpper og møbler ( hvis stof ) med en børste . Hvis du ejer , kan eller leje , en våd /tør støvsuger , bruge denne på gulvtæppet . Hvis ikke , så lad tæppet /polstring renere sidde til tørre i støvsugning senere ( medmindre mærkningen angiver andet. )
4 .
Mix hvid eddike og vand , halvt af , i en sprayflaske . Spray dette på den indvendige forruden . Brug en ren mikrofiber klud til at vaske forruden , indtil den stråler . Gør det samme til alle indendørs vinduer ( du kan gøre det ydre senere . )
5
Anvend instrumentbræt renere egnet til instrumentbrættet 's materiale-. vinyl renere for vinyl , for eksempel . Skrub instrumentbrættet med en svamp , indtil det er rent .
6 .
Støvsug gulvet og polstring igen . Let tåge tæpper og møbler med eddike og vand blanding du har oprettet for vinduerne . Dette vil hjælpe neutralisere eventuelle resterende lugt .
7 .
Støvsug og shampoo gulvet måtter ( du skal nok bruge til at skrubbe dem med en pensel ) . Når de er tørre , vakuum dem igen og returnerer dem til bilen .

gode råd og advarsler


 • Fjern vanskeligt fedtpletter i det indre ved at anvende opvaskemiddel direkte til pletten . Skrub med en svamp og varmt vand , indtil pletten er væk .


 • Relaterede artikler


  hvordan du fjerner motorvej male splatter ud en bil sikkert
  hvordan man kan ændre motorens olie på en honda Rubicon
  hvad er en drivrem ?
  hvordan man kan lave rock chips & ridser i min bil ’s maling
  hvordan man rent eloxeret hjul
  hvordan du fjerner filmen fra plastik bil forlygte dækker
  typer af vinduesviskerne
  hvordan man kan identificere en Saginaw transmission
  hvordan man kan justere tokico støddæmpere
  hvordan man kan slippe af maling lugt i en restaureret bil