Buick sæde fjernelse

Buick sæde fjernelse

Fjernelse af mandater ud af din Buick bør kun tage et spørgsmål om få minutter. Den mest komplicerede del er løft. De forreste sæder er designet til komfort , og den vedlagte motorer til magten sæder , lændestøtte og de valgfrie sædevarme vil gøre stolen meget tungere , når de forsøger at løfte . Bagsædet er holdt i en bolt og holdeclips

Front Seat Fjernelse

Åbn døren til det sæde, du ønsker at få adgang . Find boltene holder sædet på plads . De vil blive placeret på alle fire hjørner af sædet . Juster sædet hele vejen til den bageste for at få adgang boltene i front . Løsn boltene med en topnøgle og træk boltene fra gulvbrættet . Gentag dette for de andre front bolt . Skub sædet så langt frem som muligt at få adgang til bagsædet bolte . Fjern disse bolte med topnøgle . Sædet vil blive løst fra gulvbrættet . Vippe hele sædet til Dash at få adgang til ledningsføring forsamling nedenunder . Afbryd tilslutningen ved at adskille det fra stikkene . Bruge noget hjælp til at løfte sædet fra bilen . Sædet kan være omfangsrigt eller tung at løfte . Fører og passager sæde er monteret på samme måde .

bagsædet Fjernelse

Tag fat i nederste del af sædet for maksimalt greb . Træk sædet op og ud til at glide ud i hele bunden . Glider ud til siden for at fjerne sædet fra køretøjet . Den øverste del har en bolt på bunden holder den i. Skru bolten med topnøgle til at løsne sædet . Løft sædet op og træk ud for at fjerne den fra køretøjet . Skubbe det ud sidelæns til at passe ud af dørene. Sørg for, at sikkerhedsseler er skubbet bag sædet for at forhindre det i at blande sig i udsendelsen.


Relaterede artikler


hvordan man kan fjerne maling fra en læder auto sæde
6v blybatteri gel batteri vedligeholdelse
hvordan du udskifter chok på en toyota
hvordan man kan kontrollere og ændre dine transmissionsolie i din slutningen af 80’s Toyota 5-trins - pickup
hvordan en drivline retarder værker
hvordan man kan genoprette knapper fra en sodavand spilde på din bils HVAC og radio kontrol
hvordan man kommer ud af et dyrt auto lån
Hvordan bærearm bøsninger påvirke ride ?
hvordan man kan rense lygteglasset på en bil speedometer
hjem afhjælpe for forplumret forlygter