Hvordan ændrer jeg den bageste viskerblad på en campingvogn ?

Hvordan ændrer jeg den bageste viskerblad på en campingvogn ?

Alle viskerblade skal udskiftes mindst en gang om året , selv i klima, hvor de ikke anvendes ofte , for at undgå visker fra råd og ikke nyttigt, når det er nødvendigt. Men hvis du ser tårer i dine vinger , bør du ændre dem straks . En bageste viskerblad skal ændres hvert år . Ændring af en viskerblad er en grundlæggende opgave som alle kan gøre . Hvis du har en Dodge Caravan med en bageste viskerblad her, er, hvordan du ændrer det

Find størrelsen af viskerblad

Find året , fabrikat og model af Caravan . Hvis du ikke er sikker på året , kan du tjekke din registrering , forsikring id-kort , instruktionsbogen eller mærkaten sidder på indersiden af førerdøren . Når du har oplysninger, er du klar til at gå til butikken for at købe viskerblad .

Gå til enhver butik med en bil afdeling til at købe viskerblad . Inden for bilindustrien afsnit ser for udvælgelse af viskerbladene , bør du se enten en elektronisk udtænke knyttet til en reol eller en bog med lister over forskellige mærker og modeller af køretøjer og viskerblade til hver . Hvis du har nogen problemer , kan en ekspedient hjælpe dig , så godt. Sørg for at kigge efter den bageste viskerblad , da størrelsen er ofte forskellig fra forrude viskerblade .

Når du kender størrelsen af de viskerblad du behøver, vælg den du vil, og tage det tælleren at tjekke ud . Viskerblade varierer i pris på grund af navn og ikke de er enkelt-, dobbelt eller tredobbelt vinger så godt, som hvis de er specielt lavet specielt til vinter-eller tunge brug ( for områder, der modtager store mængder af regn ) .

Fjernelse af gamle blade

Tag viskerblad du ønsker at erstatte ved at løfte visker arm væk fra Caravan og skubbe klingen ud . Nogle viskerblade har klip , som holder dem på plads , hvis din viskerblad ikke glider ud , se efter et klip , lift klippet op og skub viskerblad ud .

Installer den nye blade

Install den nye viskerblad ind, ved at skubbe det ind og erstatte klip hvis man blev fjernet


Relaterede artikler


hvordan man forebygger hund hår i en bil
DIY bagklap kabel udskiftning
hvordan du ændrer pollen -filter i Honda CRV
hvordan du tilmelder en Maryland auto titel
hvordan du installerer dæk kabler
hvordan man kan kontrollere tændrøret fyring
hvordan du fjerner en Subaru olie filter
hvordan et olieskift stigning gas kilometertal ?
brændstof injektor problemer
hvordan du vinterklar din bil - nemme tips