S10 bundkar fjernelse

S10 bundkar fjernelse

Fjernelse af olie i vater på Chevrolet S -10 pick-up bør kun tage et par minutter at udføre . Der er meget få grunde til, at olien panden skulle blive fjernet . Nogle af disse grunde er at erstatte olien gryde med en nyere bottom- ende vedligeholdelse af motorer eller udskiftning af bundkar pakning . Hvis bundkar er fjernet , vil pakning skal udskiftes så godt. Ved sænkning af bundkar , har de nye pakning klar, når du er klar til at re- installere

Dræning Motor Olie

Find afløbet nedenunder motoren . Afløbet pan er en meget bunden , og er fastgjort med bolte holde den til motoren . Sikre, at du har en gryde, der kan tage op til 5 qt . af olie . Skru bundproppen i bunden af gryden med en skruenøgle . Tillad alle olien løbe . Stram bundproppen tilbage i gryden.

Fjernelse af olie Pan

Skru alle bolte på afløbet gryde med en topnøgle . Når alle bolte er fjernet , den pan kan fryses på plads ved den gamle pakningsmateriale . Løsn panden ved at banke den med en gummihammer . Dette vil bryde forseglingen og gratis afløbet gryden fra motoren . Træk gryden til jorden .

Rens Oil Pan

Skrab gammelt pakningsmateriale væk fra overfladen af gryden og bunden af motoren . Dette vil kræve en spartel eller et barberblad . Skrabe indtil alle de sorte stof er fjernet fra både motor og pan . Du kan rengøre overfladen med bremse renere , hvis du ønsker at sikre, at alt er fri for snavs . Spray bremsen renere på overfladen og tør den ren med en frisk klud . Brug ikke sæbe og vand i olien panden .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner bogstaver fra en bilrude
Nissan Altima vedligeholdelse
hvordan du fjerner saft pletter fra bil maling
hvordan man kan ændre en Toyota bilbatteri
instruktioner om remskiver
hvordan man kan afgøre Bridgestone dæk bedømmelser
hvordan man får den krølle ud af vinduet farvetone
hvordan du installerer nummerplade hardware
hvordan man kan tilføje spejle på en Jeep Wrangler
hvordan man kan ændre golf cart batterier