auto læder rengøring

auto læder rengøring

Du og din familie tilbringer store mængder af tid i bilen , uanset om det er at komme til og fra skole og arbejde eller køre til golfbanen . Under Deres rutine er lædersæder bundet til at få beskidte . Men du behøver ikke bekymre dig . Rengøring dem er en nem og værd bestræbe sig på så den bevarer værdien af din bil og holder din bil ser ud som nyt i årevis . Rens din lædersæder hver tredje måned , ifølge fru Clean USA

Surface-Clean

Hold jobbet så enkel som muligt . Den bedste måde at gøre det er at dræbe bakterier og fjerne snavs en fase ad gangen . Begynd med at fjerne enhver mug , meldug eller snavs fra overfladen med en overflade ren . Overfladen ren er afgørende for den dybe rengøring proces, fordi det Forudbetalt læderet for , hvad der er til at komme. Kombiner sprit ( en del ) , vand ( en del) og en sprayflaske til at anvende rengøringsmiddel . Tør løsning med en tør klud . Dækker kun de dele af sædet , der ser beskidt , som rengøring i sig selv forårsager slitage på lædersæder ( men ikke så meget som forlader pletter og mug på sædet ) . Åbn vinduet og park i skyggen , så de pladser, der lufttørre .

Fjernelse irriterende Pletter

Læder pletter er svære at komme ud , men ikke umuligt . Det er vigtigt at fange pletten relativt hurtigt efter det sker , så du kan komme derind , før den synker ned i materialet . Dette kan også være en del af renseprocessen , især hvis du har nogle pletter , du gerne vil i det mindste forsøge at fjerne . Tandpasta, tro det eller ej , er en stor agent for rengøring vanskelige pletter . Sæt indsætte direkte på stedet , krat delikat med en tandbørste og tør . Andre nyttige rengøringsmidler er ikke-acetone neglelakfjerner , aerosol hårspray og mayonnaise ( for vand pletter ) , ifølge Mr. Clean USA . Du kan prøve en eller alle af disse , men husk på , at flere ting du anvender til din sæder , jo mere slid og ælde det kommer til at forårsage . Så vælger klogt og vælge en .

Rengøring og Conditioning

Hvis du beslutter at bruge en flaske læderrens , læse etiketten grundigt og vide , hvad du arbejder med . Det er vigtigt at forstå, hvordan de ingredienser vil påvirke din læder . Men hvis du ønsker at tage en billigere , mere naturlig tilgang , bruge flere husstand ingredienser til effektivt at rengøre og tilstand din læder på samme tid . I en lille spand mix hvid eddike ( en del ) og fødevarer-grade linolie ( to dele ) . Brug en ren , tør klud , anvende blandingen og lad det sidde natten over , ifølge fru Clean USA .


Relaterede artikler


ford kontur bagbremse udskiftning instruktioner
hvordan man kan ændre kølervæske i en Chrysler Sebring
hvordan man rent bremse støve en fælg
hvordan er en carbon fiber hætte lavet ?
hvordan man kan reparere en male chip
fjernelse af en bmw 525 kølergitter
hvordan man bruger en Tach dvæle meter
hvordan du kan genbruge auto batterier
hvordan du installerer spiralfjedre på chok
hvordan man kan kassere en bil i tyskland