automatgear løbende information

automatgear løbende information

Det er fair at sige, at den glatte røde ting inde i en automatgear er dens livsnerve . Fordi automatiske transmissioner kræver både smøring og væske pres for at operere , god transmissionsolie er en nødvendighed for effektivitet og holdbarhed

Historie

Den første indberetning væsker , der anvendes i begyndelsen af 1950'erne var simpelthen ændret motorolier . GM 's Dextron virksomheden indført en specifik ATF (Automatisk transmissionsolie ) i 1953 til brug i sine udsendelser.

Formål

Automatisk transmissionsolie smører transmission og giver væske til sin servoer og cylindre til at køre med , og serverer den vitale funktion en kølevæske .

Additiver

Der er mange forskellige former for transmission væsker , der alle indeholder forskellige mængder af anti-skummende , anti-ætsende og friktion antireumatiske tilsætningsstoffer. Brug den anbefalede transmissionsolie for enhver bil er afgørende for transmission levetid .

Dye

Alle transmissionsolie bruger en bestemt lilla eller rød farve , som bruges til at skelne det fra motorolie i tilfælde af en lækage .

Fordeling

Næsten alle automatgear væsker er stabile til 200 grader Fahrenheit , men højere temperatur end 300 grader vil få væske til at overophede og mislykkes. Disse temperaturer er ofte stødt på i bugsering og ydeevne applikationer .


Relaterede artikler


hvordan man kan fjerne instrumentpanelet på en Ford Ranger
hvordan man kan forynge lædersæder
hvordan man kan skære tid på olieskift
hvordan du installerer et brændstof filter på en solformørkelse
hvorfor min Ford Taurus tomgang ru ?
hvordan man kan rotere trailer dæk
hvordan man buff en Ridse
hvordan man rent meldug fra gamle sikkerhedsseler
hvordan man kan genoprette døde bilbatterier
hvordan man får den krølle ud af vinduet farvetone