bundkar udsendelsen på en udflugt

bundkar udsendelsen på en udflugt

Fjernelse af bundkar i Ford Excursion er forholdsvis lettere end de fleste køretøjer årsag til frihøjde du nødt til at arbejde i. Du bliver nødt til at bestemme, hvad motor du har i Excursion før du fjerner afløb gryden . Du skal bruge en gryde stor nok til at indeholde den drænede olie . Diesel Udflugt holder op til 14 Potter , så du får brug for en pan at fange så meget olie

Dræning Motor Olie

Find bundkar under motoren . Tømning af motorolie , vil gøre denne opgave lettere . Find den motorolie bundprop i bunden af afløbet gryden. Skru bundproppen med en skruenøgle . Tillad motorolien løbe indtil den er tom . Installer bundprop , når olien er færdig dræning . Kontakt en bildele butik eller genbrugscenter oplysninger om bortskaffelse af den gamle motorolie .

Fjernelse af Drain Pan

Find boltene holder afløbet panden på plads . Du vil bemærke læben omkring afløbet panden og flere bolte placeret rundt omkring i gryden . Unbolt hver af disse bolte med en topnøgle . Hvis afløbet pan er løs , når du fjerner den sidste bolte holde den på plads med en ekstra hånd , mens du løsner og fjerner de sidste bolte . I nogle tilfælde afløbet panden kan indefryses ved den gamle pakningsmateriale . Trykke på afløbet gryde med en hammer indtil gryden virker løs . Sænk pan til jorden .

Rensning af Olie Pan

Når olien pan blev knyttet til bunden af motoren , vil du mærke en ophobning af pakningsmateriale . Fjern denne pakningsmateriale med en spartel eller et barberblad . Rengør overfladen fri for sorte rester . Du bliver nødt til at gøre det samme med afløb gryden. Du kan også tørre bundkar ud for at frigøre den fra enhver snavs eller sediment , som kan have samlet . Du kan bruge bremse renere at sikre, at olien panden er ren . Spray bremsen renere mod indersiden af panden og tør af med en klud . Det vil fjerne snavs eller skidt . Brug ikke sæbe og vand til at rense olien panden .


Relaterede artikler


hvordan du installerer en benzintank på en Vespa
hvordan du gør din bil lak look nye
hvordan du installerer inline brændstofpumpen ikke i benzintanken
hvordan man kan forny et bilbatteri
hvordan du udskifter tændrør ’ aluminium hoveder
hvordan man kan diagnosticere problemer i en bil elektriske system
hvordan man finder den fremstillingsdatoen på dækket
hvordan man bruger en sive oplader
hvordan man bruger skildpadde voks polermiddel
hvordan man kan diagnosticere bil problemer online