de bedste måder at beskytte en vinyl bil top

de bedste måder at beskytte en vinyl bil top

Der er intet som at køre ned ad åbne vej i en sporty cabriolet . Ragtops har længe været favorit for auto entusiaster . Hvis du vil dine specielle bil til at fortsætte på udkig smukke år nede ad vejen , at sikre køretøjets cabriopresenning modtager den pleje , det kræver. Hvis din cabriopresenning er vinyl , der er ekspert forslag til at beskytte den fra de barske elementer, der kan forårsage skade

vaske dit Vinyl Top

Vask dine vinyl top mindst en gang om måneden med ikke-vaskemiddel-baserede auto shampoo . Det er bedst at vaske i hånden ; automatiserede bilvask kan forårsage skade med deres kraftfulde pensler og høj vind tørretumblere . Brug en blød skurebørste . Må ikke anvendes klud produkter , de vil sandsynligvis forlade fnug . At teste krat for egnethed , gnid det mod bagsiden af din hånd . Hvis det er blødt nok til ikke at forlade ridser , det er sikkert at bruge på din vinyl top .

Auto shampoo kan købes i Bilreservedelsforretninger samt mange store detailbutikker . Priserne varierer , men planlægger at tilbringe mindst $ 6 per flaske til grundlæggende shampoo og så meget som $ 25 per flaske til high -end rengøringsassistenter. Til auto -entusiast , kan du prøve Pinnacle Karosseri Shampoo . Dette produkt vil ikke medføre swirl mærker på køretøjer med mørke-farvet vinyl og vil forlade dit cabriopresenning med en glat , silkeagtig følelse.

genstridige pletter

Fra tid til anden , din vinyl cabriopresenning vil opleve pletter , der regelmæssig auto shampoo kan ikke fjerne . Uanset om det er træ sap , fugleklatter eller fedt , kan genstridige pletter kan fjernes med lidt omhu og retten rengøringsmiddel . Wolfstein 's Raggtop renere er et populært valg . Det kan købes i mange biler butikker eller online for omkring 15 dollar .

Ved rengøring af pletten , skal du følge anvisningerne på produktet. Sørg for at du ikke krat pletten , da det blot vil sprede den , og gøre tingene værre . Spray renere rigeligt på pletten , og lad det sidde i 3 til 5 minutter . Skyl området med en stærk strøm af vand .

Brug en Protectant

Efter rengøring din vinyl top , gælder en protectant . En protectant bør anvendes mindst en gang om måneden . Ikke anvender protectant direkte på vinyl top , spray det på en skum applikator eller svamp og derefter anvende den til din top . Start i midten og arbejde hen imod din krop i selv , ryg-og-tilbage klude . Når du er færdig med den ene side , flytte til den anden . Tillad protectant i blød i ca 5 minutter . Derefter buff tørt området med en ren , microfiber håndklæde .

Synes vinyl renseanlæg , kan kvalitet protectants købes på kvalitet biler butikker eller online for omkring 20 dollar.


Relaterede artikler


gør det selv forlygte linse renere
billigste måde at transportere bilen langrend
hvordan man rent neopren sædebetræk
hvordan du ændrer en tændspole
hvordan man forebygger flash rust
hvordan man kan male plastik motorhjelm
hvordan man kan erstatte en tabt tændingsnøglen
legeret vs stålfælge
hvordan man kan genoprette bil forlygte plastik linser
hvordan man kan reparere snekæder