dele af en automatisk gearkasse

dele af en automatisk gearkasse

Ved nogens definition er automatgear et vidunder af teknik . Disse vigtige komponenter har relativt få bevægelige dele , men skal fungere som både et kraftigt el- sender og hydro-mekanisk computer

Historie

Den flydende automatgear som vi kender det blev første gang brugt i 1940 af Cadillac og Oldsmobile , og var en 2- kaldet speed Den Hydra-Matic .

sag

Den ydre tilfælde af de fleste automatikken er lavet af fly-aluminium , og indeholder alle de bevægelige dele og mange af de flydende kanaler er nødvendig for driften .

momentomformer

Næsten alle automatik bruge et drejningsmoment ( stall ) konverter . Disse væske koblinger lade motoren gå i tomgang uden at iværksætte overførslen .

Valve-Body

Automatik indeholde en særskilt afdeling af labyrintisk væske -kanaler , en -vejs kontraventiler , og solenoider kendt som ventil-organ . Denne enhed er kendt som " hjerner " af transmissionen , og er normalt placeret på bunden af kabinettet .

Gear-Set

Automatik bruge en forholdsvis lille sæt " planetarisk " gear for at overføre magt , som er placeret i nærheden af bagsiden . Planetgear betragtes generelt som den stærkeste og mest pladsbesparende arrangement til rådighed.


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre forseglingen på et vadested airconditionanlægget kompressor
hvorfor gør folk tilpasse deres biler ?
hvad er bremseklodser & sko ?
hvordan man løser rust problemer på en bil
hvordan du fjerner et reservehjul fra en Chevy lastbil
hvordan man bruger bilvask flydende perfekt
Kan jeg sætte voks på min bil vinduer ?
hvordan man kan erstatte min GMC udsending luftfilter
hvordan man kan sælge en lastbil med et banklån
hvordan man strip maling fra en korvet