den bedste måde at lave din egen anti -frost auto vinduespudser

den bedste måde at lave din egen anti -frost auto vinduespudser

Vinduespudser er et vigtigt produkt for at holde din bil ren . Forruden , vinduer og spejle indsamle en masse støv og snavs fra vejen , og skal holdes rene for sikker synlighed . Automobile vinduespudser er generelt ikke dyrt , men det kan stadig være billigere at lave din egen . Det vigtigste er at sørge for dit hjem blanding vil ikke fryse i vintervejr , og beskadige din slanger eller oliebeholderen

Making Anti -frost Auto Window Cleaner

De fleste vinduespudsere er sammensat af det meste vand med nogle ammoniak og farve blandet i. Hvis du vil oprette din egen , du kan Bland 1 /2 kop en opløsning af ammoniak ( ammoniak , der har sæbe føjet til det ) med 2 kopper sprit . Tilsættes 1 tsk . af opvask væske og derefter blande det med 1 liter vand . At gøre mere , kan du øge beløb, men du vil beholde forholdet det samme . De sprit og ammoniak er stærke rengøringsmidler , og de har også meget lavere frysepunkt end vand , så de hjælpe med at forhindre blandingen fra solidifying i kolde temperaturer .

En anden mulighed er at blande 3 kopper af konventionelle vinduespudser med 1 liter vand og hæld det med i reservoiret . Ammoniakken i det konventionelle renere bør sænke frysepunktet for blandingen nok til at beskytte motoren . Bland i nogle sprit bare at sørge for .

Sikkerhedsregler

Sørg for at bruge lukkede beholdere , når du foretager din egen sprinklervæske , fordi kemikalier er meget giftige for børn og kæledyr , og du vil være sikker på containerne er alle tydeligt mærkede at forhindre ulykker .

Opbevar beholdere på et sikkert sted , hvor de ikke vil falde over eller være i fare for lækage . Tjek din reservoir regelmæssigt for at sikre, at du ikke er i fare for at løbe tør .


Relaterede artikler


hvordan du vælger maling til en bil fra en farve guide
hvordan man rent auto foran vinduesglas
Hvorfor er min check engine lys på ?
hvordan man kan male en frisk luft indtag dække
hvordan man kan ændre en krumtapaksel position sensor i en Jeep Wrangler
hvordan man bruger Mobil 1 i ældre biler
hvordan man kan komme ud af en negativ egenkapital billån
hvordan du installerer en vinduesvisker motor på en GMC
hvordan du udskifter forreste bremseklodser på en kinesisk scooter
hvordan man kan ændre håndtag på en honda ruckus