den bedste måde at rense alufælge

den bedste måde at rense alufælge

Fastholdelse af en bils hjul udgør mere end en arbejdskraft af kærlighed . Sandt nok, når Alu-fælge funkle , de giver bilen en uhyggelig detaljeret kant anerkendt som rige og luksuriøse . vil dog i henhold til " Popular Mechanics ", pleje af alufælge forhindre korrosion og forlænger levetiden og sikkerheden af fælgen

Rens Hjul en ad gangen

Kun arbejde på et hjul ad gangen . Selvom du måske føle sig fristet til at sprøjte alle fire dæk med en dæk renere , så scramble omkring bilen skrubbe og følge op med en massiv skylning , kan du virkelig detaljer hvert dæk , når du kun fokusere på at dæk . Tag dig tid til at gøre arbejdet rigtigt.

Rensning af hjul

Brug en kvalitet dæk og hjul renere . Må ikke falde for pladser til produkter, der siger, at sprøjte på så bare skylles ud. Mens disse produkter vil arbejde , har planer om at skrubbe i hånden for de bedste resultater, hvis du har store bremse støv . Husk på, at bremseklodserne er lavet med lim , der forårsager bremsestøv at holde sig til dæk . Når du køber et hjul renere , også købe et hjul pensel .

Spray ét dæk med hjul renere , og lad produktet til at arbejde som pr fabrikantens anvisninger . Derefter krat hele aluminiums fælge med hjulet børste , få hver centimeter af overfladen . Stå tilbage , og skyl dæk . Tør straks med håndklæder for at holde vand pletter fra formning. Gentag om nødvendigt før man går videre til næste rattet.

Tilføj Wax for ekstra glans og beskyttelse

Mest alufælge fremstillet siden 1980'erne har enten et lag maling eller en klar lak finish . Derfor gælder nogle auto voks til fælge for at give en ekstra glans og i det mindste , det sværere for bremsestøv at bosætte gøre .

Anvend enten en pasta eller et flydende voks pr fabrikantens anvisninger . Buff med en ren , tør håndklæde til at skabe en dyb glans .


Relaterede artikler


hvad er et CV fælles ?
hvordan man programmerer en Acura garage døråbner
hvordan man kan opretholde din bil ’s tætningslister
profesional bil rengøring DIY
hvordan du indstiller Holley flybrændstof skruer
hvordan man kan kontrollere stivere
hvordan man kan male en Mustang
ford nøglefri adgang udskiftning af batteri
hvordan du tilmelder en Maryland auto titel
hvordan man reline en benzintank