ford bundkar fjernelse

ford bundkar fjernelse

Fjernelse af dræn panden på din Ford bør kun tage et spørgsmål om få minutter. Typen af Ford bundkar er placeret under afgør overordnede lette opgaven . Trække olien løbe panden er afgørende , hvis du udfører den lavere ende motor vedligeholdelse . Dette er også påkrævet, hvis du fastsættelse af en olielækage fra afløbet gryde eller i afløbet pan selv skal udskiftes . Du skal bruge en topnøgle og topnøglesæt at trække afløbet gryden af køretøjet

Dræning Motor Olie

Find bundkarret ved at kigge under Ford . Den bundkar er direkte under motoren og holdt om af flere bolte . Start med at dræne den motorolien i en gryde , som kan holde op til fem Potter . Løsne bundproppen med en skruenøgle og lad olien løbe hele vejen , før du installerer aftapningsproppen tilbage i bundkarret . Du skal muligvis jack op vehikel for at sikre , du har plads til at arbejde komfortabelt . Altid tømme jeres olie , før jacking op i køretøjet , da dette vil bidrage til at sikre, at du får alle de motorolie ud . Kontakt din lokale dele butik eller genbrugsplads til at bortskaffe gamle motorolie .

Fjernelse af olie Pan

Find boltene holder olien panden på plads . Fjern hver bolt med din topnøgle . Som du fjerner den sidste bolt , skal du sørge for at støtte bundkar med en ekstra hånd for at sikre, at det ikke falder . Afløbet pan kan sidde på grund af pakningen . Du kan finde den gryde med en gummihammer for at løsne grebet fra pakningen og bringe gryden til jorden .

Rensning af Olie Pan

Brug en spartel eller en skraber til at trække alle de overskydende pakningsmateriale væk fra bunden overflade af motoren . Sørg for, at bunden er skrabet rent , så afløbet panden kan installeres uden nogen chance for lækage . Hvis du er ny installation af afløb pan senere , vil du ønsker at skrabe pakningsmateriale ud i afløbet gryden . Brug din spartel og skraber til at skrabe væk alle de gamle pakningsmateriale . En dåse bremse renere vil bidrage til at rense afløbet pan sig ud . Dette vil sikre, at du slippe af sedimentet og rester, der sidder i afløbet gryden. Spray gryden med bremsen renere og tør væk med en frisk klud .


Relaterede artikler


hvad er en krank sensor ?
hvordan du fjerner vejsalt fra bilen måtter
hvordan man rent malet hjul
hvordan man olie K & N filtre
hvordan man finder en auto bjærgning værftet
hvordan du udskifter chok & fjedre på en BMW E30
hvordan man får den blå ting fra dæk
hvordan man kan justere lille blok Chevy ventiler
hvordan man kan finde malingen koder på en Chevy Tahoe
hvordan du udskifter sensoren i en benzintank