forskellige dele af en forhandler

forskellige dele af en forhandler

Forhandleren var hjertet på bilens tænding system for næsten 100 år . Dagens biler afkald forhandleren . Emissioner-kontrolkrav fremmet brugen af elektroniske systemer , der begynder i slutningen af 1970'erne , men det breaker punkt tænding udnyttet af trofaste forhandler stadig om bord på mange biler i dag . Forhandleren er et studie i enkelthed og glans , at det til tider vises .

Distributør Shaft

Skaftet ligner en stilling holder resten af forhandleren på plads , men det er faktisk mere en aksel med en vedhæftet cam , der forvandler hundredvis af gange i sekundet , når motoren kører . Knasten åbner afbryderen punkter som det bliver .

påpeger

Ligesom en afbryder i dit hjem el boks, er åbne og tæt på skift blokere og tillade elektrisk strøm . Når punkterne er lukket , aktuelle passerer frit til tændspolen . Når de er åbne , er strømmen til spolen afbrydes , hvilket det magnetiske felt til at kollapse . Dette kollaps sender høj spænding tilbage til forhandleren og rotoren indeni .

Rotor

Rotoren , der opkræves af spændingen , der kommer fra tændspolen , spin inde distributøren cap , sender opladning via en lille hul til høj spænding-ledninger tilsluttet den fælles landbrugspolitik. Det sker i rækkefølge for hver af de ledninger , tusindvis af gange i minuttet .

Cap

Forhandleren cap huse de kontakter, leder elektrisk ladning og sende den til de relevante wire . Antallet af tråde spændende hætten er lig med antallet af cylindre i motoren . Hver ledning fører til en tændrør der tænder brændstoffet i en cylinder .

Electronic Modul

Det elektroniske modul erstattet point . Den udfører samme funktion som de punkter , men langt mere effektivt og uden den nødvendige vedligeholdelse af standarden mekaniske point .


Relaterede artikler


hvordan en lineær aktuator arbejde ?
hvordan man kan vurdere brugte udenlandske biler
hvordan man kan forhindre bilbatteri indlæg korrosion
hvordan man rent elektriske forbindelsesdele med bagepulver
Hvordan får man flere kilometer ud af dine dæk
hvordan man bruger en bærbar JumpStarter
hvordan du udskifter Jetta forlygte pærer
hvordan man kan rense formen i bilen væld
hvad man skal bruge til at male en vinyl armlæn
tilstoppet radiator symptomer