forskellige former for olie additiver

forskellige former for olie additiver

Auto -producenter anbefaler, mod at bruge olie additiver . nogle vil faktisk annullere din garanti, hvis du bruger dem . Den mest solgte mærker er formuleringer af de samme vigtige ingredienser . Næsten alle bruger et simpelt 50- vægt motorolie som deres base , som allerede omfatter alle de performance- styrke tilsætningsstoffer. Hvis du stadig er interesseret i at købe disse tilsætningsstoffer , er det vigtigt at vide noget om de øvrige indholdsstoffer .

PTFE

Mange af de mere populære mærker stole på polytetrafluorethylen som den primære aktive ingrediens . Nogle kendte navne handel på denne teknologi omfatter Slick 50 , Liquid Ring , Matrix og T-Plus fra Kmart . PTFE er faktisk teflon, et registreret varemærke af DuPont , og dets optagelse i disse produkter er en kilde til megen bestyrtelse for den kemiske gigant . PTFE er et solidt , tilsætningsstoffet virksomheder hævder, at dette giver deres produkt dets evne til pels motorens bevægelige dele . Desværre , som en solid den også frakker motorens uden bevægelige dele , som olie filtre og fjorde , hvor den kan opbygge og opføre sig som en dæmning .

Zink

Zink dialkyldithiophosphate , forkortet til zink-D er et tilsætningsstof, der allerede indgår i næsten alle fremstillede motorolie til rådighed på markedet. Produkter som STP , Mechanic 's Brand og Kmart Super krav på overlegenhed zink over PTFE-baserede mærker . Problemet med zink er, at eftersom den allerede er i din motor olie , for meget kan faktisk bygge op på ventiler og fejl tændrør . Olie fabrikanter har faktisk faldt mængden af zink i deres produkter i de seneste år , som det var impliceret i tidlig katalysator fiasko . Zink virker kun , når der er metal -on-metal kontakt , som under normale omstændigheder burde aldrig ske . Hvis du kører en racerbil , eller du ønsker at ride den røde linje i din Honda Civic , måske ekstra zink ville være nyttigt .

Rengøringsmidler og Opløsningsmidler

Ældre mærker som Bardahl , Rislone og Marvel Mystery Olie ikke lover mirakel beskyttelse til din bils motor . De blot hævder at opløse aflejringer og holde din motor ren , som de gør med en rimelig grad af succes . Den mest almindelige ingrediens er petroleum , men nogle mærker bruger en kombination af andre opløsningsmidler som xylen , acetone og isopropanol . Rense er effektive på ældre eller misbrugt motorer , men problemet er , kan de virke alt for godt . For meget vil opløse de bebyggede kulaflejringer og holde sig tværs gennem det beskyttende lag af motorolie .


Relaterede artikler


ford blå oval emblem fjernelse
hvordan du fjerner en strammer trisse på en Ford Explorer
hvordan man kan ændre bagrudevisker på en bil
erstatte bremseklodser på en Mazda MPV
hvordan man kan få erstatning Toyota nøgler
hvordan man kan vælge en autobody butik
hvordan man kan reparere en rusten benzintank
hvordan du udskifter bil interiør
hvordan man kan identificere en Saginaw transmission
hvordan du fjerner en forlygte på en Dodge Magnum