hvad betyder et brændstof magnetventil gøre ?

hvad betyder et brændstof magnetventil gøre ?

Et brændstof magnetventil er en enhed tilsluttet et indsprøjtningssystem og arbejder ved at blande luft og brændstof i et køretøjs forbrændingsmotor . På grund af sin innovation i at udnytte brændstof , har det været til stor nytte i forskellige benzin bilmotorer og endda næsten udfaset karburatorer i 1980'erne

Beskrivelse

Et brændstof magnetventil er normalt kalibreret og tilpasset til den type brændstof , der går igennem det . Mest brændstofeffektive solenoider er designet til benzin og diesel brug . I modsætning til karburatorer , har brændstof solenoider kapacitet til at forstøve brændstoffet ved at pumpe det gennem en dyse ved hjælp af højt tryk , og på grund af dette, er brændstof udnyttes bedre for sin særlige funktion . Automobil motor , i mellemtiden , undgår spild , og dermed spare flere penge på udgifter til brændstof .

Mål

Brændstof magnetventiler , som en del af brændstofindsprøjtningssystemer , kontrol pumpning af det brændstof, da det kombinerer med luft under højt tryk . Gennem denne proces , så brændstof kan være effektivt leveres til forbrænding . Blandt målene for et brændstof magnetventiler omfatter optimeret effekt , emissioner performance , evne til at acceptere og anvende alternative brændstoffer , glat køreegenskaber og billigere første -og vedligeholdelsesomkostninger.

Funktion

Brændstof solenoider er normalt en del af high- pres dieselindsprøjtning systemer og andre enheder pumpesystemer fundet i bilmotorer . De skaber et magnetisk felt , hvor elektrisk strøm passerer igennem og forårsager magnetventil at åbne eller lukke . Brændstof solenoider også transportere brændstoffet fra tanken til motoren , og de er fastgjort på automobil motorens primære elektriske system , så det kan opdage ændringer i temperatur og anden motor fejl . Når visse motor problemer opstår, vil den elektriske strøm gennem spolen blive fordrejet samme, og det vil igen medføre, at ventilen til at lukke .

Betydning

Brændstof solenoider holde særlig betydning , fordi de bruger højt tryk i For brændstofindsprøjtningssystemet til at arbejde , uden brug af en støttende mekanisk enhed . I modsætning til karburatorer , som anvender lavt tryk i indberetningen brændstof fra tanken til motoren , gør solenoider brug af højt tryk for at udnytte brændstoffet passerer igennem.

Problemer

Magneter er også tilbøjelige til at visse spørgsmål , og deres ydeevne er let påvirket af eksterne motor problemer, som de er knyttet . Broken brændstof solenoider kan fastsættes ved hjælp af en del udskiftning , men de skal repareres straks for at undgå brændstoflækage og yderligere motor problemer . Har en velholdt magnetventil kan sikre optimal motor og køreegenskaber , og ikke blot reducere brændstofudgifter , men også pleje og vedligeholdelse udgifter.


Relaterede artikler


hvordan man rent gulvmåtter
hvordan du fjerner rust pletter fra min bil med en maling ler bar
hvordan man bruger shamerrific --- den grønneste håndklæde nogensinde
hjemmelavet bil sprøjtekabiner
hvordan du udskifter køleren dækker
hvordan man bruger glasfiber harpiks for krop reparation
bilindustrien ledningsføring fejlfinding
hvordan du fjerner bil maling overførsler
hvordan man kan slukke den service motoren lys i en volvo
hvordan man kan diagnosticere en dårlig brændstoffilter