hvad er en timing bælte strammer ?

hvad er en timing bælte strammer ?

En bilmotor kræver den allerstørste præcision af et samspil mellem de mange bevægelige dele . Den mindste timingen fejl mellem ventiler og stempler kan stave katastrofe , forlader føreren strandede med en ødelagt eller ikke reagerer motoren . De dele , der holder en motor, som kører i perfekt synkronisering omfatter tandremmen og timingen remstrammer

Timingen Bælte

Ventiler og stempler skal arbejde sammen med perfekt timing for en bil motor til at gøre sit arbejde ordentligt . Timingen bælte sikrer , at knast spins på netop den halve hastighed af krumtapakslen , således at knastaksel at drive indtag og udstødningsventilen i perfekt synkronisering med bevægelsen af bilens stempler , ifølge Familie bildele.

Strammer Funktioner

Timingen remstrammer fastholder korrekte niveau af spænding på tandremmen for at holde den i gang i perfekt synkronisering med andre dele af motoren . Ifølge den Repair Pal hjemmeside , består en strammer på en løftestang fastgjort på en aksel til en bolig, som kontakter bælte . Fjedre i nærheden af fjedermekanisme gør det muligt at udøve magt mod håndtaget , som reagerer ved at tilføje den rette grad af spænding at selen via en trisse .

Problemer

Det strammer skive skal udøve en konsistent spænding på tandremmen til sikre korrekt motordrift . Familie Bil Dele advarer om, at hvis tandremmen glider i sin timing af selv en enkelt hak , kan stemplet finde en ventil , bøjning ventil og eventuelt bryde begge komponenter. Denne vending af hændelser kan forekomme let i en " indblanding motor ", som placerer stempler og ventiler på nært hold til hinanden . En " ikke-indblanding " motor vil ikke lide fatale skader af forkert spænding og timing , men det kan pludselig holde op med at arbejde .

Vedligeholdelse og udskiftning

Ifølge Familie Car Parts , tandremme kræve udskiftning med bestemte intervaller i bilens levetid . Disse intervaller kan variere fra 60. 000 til 105. 000 miles , afhængigt af seletypen og bilmodel . ( Timing kæder kræver ikke erstatning, efter Popular Mechanics . ) De strammer kan slides op med tiden , så Familie Bil Dele anbefaler , at autoværksted udskifte strammer på samme tid som bælte . Når strammer modtager nye bælte , skal bæltet tilpasse perfekt timing mærker på motoren , så flasker og ventiler arbejde sammen i orden .

Overvejelser

Sensible reparation strategi indebærer ofte erstatter flere komponenter , som har tendens til at slidt på omtrent samme tid , fordi kunden kan spare lønomkostninger ved at have alt det arbejde, udført i ét besøg til forretningen . AA1Car. com bemærker , at timingen bælter , strammere og vandpumper falder ind under denne gruppe og tilføjer, at placere en ny tandremmen på en slidt strammer simpelthen kan få en anden bælte fiasko .


Relaterede artikler


ford kontur bagbremse udskiftning instruktioner
hvordan man kan ændre golf cart batterier
tips til raspning en slik maling job på en bil
hvordan du fjerner skrive fra en bil forrude
hvordan man kan oplade ekstra batterier fra et køretøj generator
hvad er årsagerne til en overophedning Chevy sb ?
hvordan du udskifter tændrør ’ aluminium hoveder
hvordan du fjerner vejen maling fra en bil
hvordan du holder din bil så skinnende som den dag den forlod fabrikken
hvordan man kan tage ridser ud af klar lak bil maling