hvordan du forbereder din bil til vintersæsonen

hvordan du forbereder din bil til vintersæsonen

Koldt vintervejr kræver ekstra skridt for at sikre , at din bil er i god form til at køre , især hvis du bor i sneklædte steder . Winterizing din bil vil du føle dig mere komfortabel kørsel , selv i sne , fordi du kender din bil er klar . Det holder dig også sikker , om det er en lang eller kort køretur
Her er de ting, du skal gøre for at vinterklar eller forberede din bil for vintersæsonen

Du skal bruge: .
Simpel Green renere .
Tandbørste eller detaljer børste .
Slange.
Vand .
Chrome polish .
Detailing håndklæder .


1 .
Kontroller batteriet for at sikre, at det er i god form . Terminalerne skal være korrosionsfri og tæt knyttet . Hvis dit batteri er tre år gammel , sin evne til at holde en afgift skulle testes af en tekniker . Hvis dit batteri er over 4 år gammel , nu er det bedste tidspunkt at erstatte det . Batteri varer normalt 3-5 år afhængig af vejrforhold . Koldt vejr forkorter batteriets levetid .
2 .
Check bil væsker . Servostyring , Anti-Freeze/coolant , radiator væske , motorolie , transmissionsolie , og bryde væske skal være i det korrekte niveau . Sprinklervæske kan ikke bruge almindeligt vand , da det vil fryse i det kolde vejr . Hvis dit køretøj er ved at nå den 30. 000- mile mærket , så tøv ikke med at få fuld service . Det vil spare dig fra hovedpine .
3 .
Tjek dine dæk . Sørg for, at det har det korrekte dæktryk . Undersøg slidbaneslitage og for enhver åbenlyse hul i vejen skader , som er meget vigtig , især om vinteren . Hvis du ikke er sikker på , hvordan at tjekke for slidbaneslitage , tage en penny bedrift i bunden , så du kan se Lincolns hoved . Placer den øverste af hans hoved ( på hovedet ) på dækket riller . Hvis du kan se ovenfor Lincoln hoved så er det tid til at udskifte . Hvis du ikke kan se hans hoved så det betyder, at du har mindst 1 /16 af en tomme dybde slidbane og er stadig god . Overveje at skifte til vinterdæk , hvis du lader på steder med masser af sne om vinteren .
4 .
Check for vinduesvisker vinger , hvis det skal udskiftes . Normalt vil viskerblade ældre end 2 år skal udskiftes for bedre ydelse om vinteren .
5 .
Check for slanger og bælter . Udskift slidte eller revnede bælter . Slanger skal undersøges for eventuelle lækager eller blærer og sørg for at det er svært nok for det kolde vejr . Bælter og slanger ældre end fem år skal udskiftes .
6 .
Hold en glycerin i din garage eller på kontoret , som du kan bruge som de-ICER til din bil dørlåse , når det fryser i koldt vejr . Varmt vand er ikke altid tilgængelig, hvis du ikke er hjemme så holder en glycerin kan komme i handy .
7 .
Forbered en nødsituation kit i din kuffert . Dette omfatter et reservehjul i perfekt stand , værktøjer til at ændre dæk , nødblus , tæpper , lommelygte , motorolie , sprinklervæske , kølervæske eller anti -frost , og støvler .
Planlægning gør du føler dig mere sikker kørsel ude i koldt vejr . Forbereder eller winterizing din bil for vintersæsonen bør blive en tradition at holde dig sikker fra ulykker .

gode råd og advarsler


 • Hold gas tank fuld , hver gang du fylde op for at forhindre fugt i at komme ind og i sidste ende vil fryses.


 • Relaterede artikler


  Hvordan kan jeg stoppe min Serpentine bælte fra skrigende ?
  hvordan man kan kalibrere en Saturn Vue kompas
  hvordan man kan lave en 3- ton hydraulisk gulv jack
  hvordan man kan rense dine fælge
  hvordan man kan ændre en bil oliefilter uden at spilde olie overalt
  hvordan du fjerner tyggegummi fra en malet bil
  hvordan man kan droppe benzintanken på en Dodge lastbil
  hvordan du indstiller tomgang skruer af en Holley carb
  hvordan man kan smøre gearkassen i en Miata
  hvordan man kan vide, hvornår en banke sensor er dårlig ?