hvordan du skal aflevere brugte dæk i Gwinnett

hvordan du skal aflevere brugte dæk i Gwinnett

Gwinnett County , Georgia , har den usædvanlige ære at være det sted i USA med den højeste koncentration af septisk systemer . Denne koncentration af bortskaffelse af affald har medført Gwinnett at udvikle et struktureret program for bortskaffelse af alle typer af affald, herunder genanvendelige materialer såsom dæk . Hvis du køber et dæk i Georgien , $ 1 går til at betale for bortskaffelse af gamle dæk . Som i mange dele af Georgien , kan du nemt bortskaffe brugte dæk i Gwinnett County

Du skal bruge: .
Tire jern ( hvis nødvendigt ) .
Telefonen.

hvordan du skal aflevere brugte dæk i Gwinnett


1 .
Fjern dæk fra fælge af hjulene , hvis de ikke allerede er slukket . Brug to dæk jern for at lirke den ene side af ( deflaterede ) dæk over kanten . Put en jern under læben af dæk og lirke det op på kanten , og hold det på plads.
2 .
Placer den anden dæk jern under læben af dæk omkring 6 inches væk fra hvor du holder dæk på fælg med det første. Lirke dækket over kanten med den anden jern . Fjern det første jern-og placere det 6 inches væk fra den anden jern- og fortsætte nysgerrige dæk og flytte jern , indtil hele siden er over kanten .
3 .
Skub kanten ud af den anden side af dækket .
4 .
Bortskaf dæk . Du kan tage dæk dig til en af de to områder genbrugspladser : Kul Mountain Convenience Recycling Center , 3560 Settingdown Road i Cumming , 770-781-2071 , eller Roswell Recycling Center , 1570 Maxwell Road i Alpharetta , 770-442-8822 . Alle lossepladser og genbrugsstationer i Georgien er privatejede . Det koster i gennemsnit på $ 3 for hvert dæk dig aflevere på disse genbrugsstationer .
Som et alternativ kan du ringe til dit lokale dæk butik . De fleste af dem vil tage gamle dæk til et mindre gebyr , og bortskaffe dem for dig .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har planer om at have din lokale dæk butik bortskaffe af dine gamle dæk og de er stadig på din bil , kan du ønsker at have butikken fjerne dem fra fælge så godt. For et par dollars mere , kan du spare dig selv en masse tid .
 • gummi i gamle dæk bryder ned over tid , og kan frigive skadelige dampe . Må ikke opbevares gamle dæk i en airless skur eller i nærheden af boligområder , da disse dampe kan forårsage langsigtede sundhedsmæssige risici .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre olie på en 7.3l powerstroke
  hvordan man kan få luft ud af en lastbil radiator
  hvordan man kan forbedre en Subaru ’s brændstof kilometertal
  blænde flange instruktioner
  hvordan man kan genskabe en tåget bil linse
  hvordan man kan rense en Audi motorrummet
  hvordan man kan ændre luftfilteret på en Ford Escape
  hvordan du fjerner gul maling linje fra bil
  hvordan man kan udfylde en bærbar luft tank
  auto sikkerhedsinspektion krav