hvordan du udskifter bremserne på en Hyundai Santa Fe

hvordan du udskifter bremserne på en Hyundai Santa Fe

Hyundai ingeniører deres linje af biler og SUV'er at overskride sikkerheden standarder fastsat af National Highway Traffic Safety Administration . Bremserne , herunder bremseklodser , skal anvendes og vedligeholdes korrekt for at sikre, at disse standarder overholdes . Når bremseklodserne på Hyundai Santa Fe viser tegn på slitage , enten på grund af manglende svar fra bremsepedalen , forringet ydeevne og samtidig bremse eller hvin fra bremsebelægningsslid indikatorer , bør du ændre alle på disken bremseklodser . Du kan have den ændring , der udføres af en auto mekaniker , eller du kan bytte den slidte klodser til nye dig selv og spare omkostningerne til arbejdskraft

Du skal bruge: .
donkraft
. Dæk jern .
Tire blokke .
Jack står .
13mm fatning .
Ratchet .
Skruestik-grip tænger .


1 .
Park i Santa Fe i et område , der giver rigelig plads til at arbejde på begge sider af køretøjet. Sæt gang i " Park ", og træk håndbremsen . Læg dæk blokerer bag bagdæk for at forhindre Hyundai ruller .
2 .
Fjern lug nødder med soklen slutningen af dæk jern .
3 .
Løft Santa Fe med donkraft . Placer bukke under for rammerne af køretøjet . Sørg for , at dækkene er mindst 2 inches fri af jordoverfladen . Træk hjulene ud af lug møtrik bolte .
4 .
Fjern bremsecalipre . Fjern de 2 caliper bolte , der er placeret på den udvendige side af caliper tættest på rammen af Santa Fe ved hjælp af en 13mm sokkel og skralden . Træk caliper væk fra rotorerne .
5 .
Tag bremseklodserne fra kaliberen . Puderne er afholdt for at caliperne af metal klip, der glider over hver side , eller væg , på caliper . Spray metal klip med kæde smøremiddel , hvis bremserne er rustne , før skubbe puder ud af kaliberen .
6 .
Åbn stemplerne for at gøre plads til den knap så elegante nye bremseklodser . Stemplet er den ring, der stikker ud fra den indvendige side af kaliberen. Klem caliper mod væggen af caliper bruge skruestikken-greb tang .
7 .
Skub den nye puder på væggene i kaliberen . Puderne vil står over for hinanden og matche kurven af caliper .
8 .
Sæt caliper omkring rotoren og skruen i caliper bolte ved hjælp af en 13mm sokkel og skralden . Retur hjulene på lug møtrik bolte og skruer på den lug nødder i hånden .
9 .
Løft Santa Fe med donkraft , skal du fjerne bukke , og lavere køretøjet til jorden . Spænd lug nødder med dæk jern .
10 .
Tryk på bremsepedalen gentagne gange fem eller seks gange , indtil pedalen respons tilbage til normal .

gode råd og advarsler


 • Når du trykker på bremsepedalen efter udskiftning af bremseklodser vil der være lidt modstand . Ved at trykke på pedalen flere gange returnerer bremsevæske til caliper , der blev udvist ved at åbne stemplerne .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan diagnosticere problemer i en bil elektriske system
  hvordan man kan tape plastic over bilruden i nødsituationer
  hvordan du udskifter en saab tandremmen
  hvordan man kan holde gnavere ud af en bil på lager
  hvordan man kan kontrollere dine biler olie
  hvordan man får urinen ud af auto indtræk
  hvordan man kan rense en gammel toppakning
  hvordan en bil strømmåler arbejde ?
  hvordan man kan gøre vinduesviskerne holder længere
  gratis tune - up tips til en Chevy 350