hvordan man åbner kølerhjelmen på en Ford Focus

hvordan man åbner kølerhjelmen på en Ford Focus

Ford Focus blev først introduceret i 2000, og blev hurtigt en stor sælger for Ford Motor Company , finde deres vej til gaderne over hele verden . Bilen er baseret på en europæisk design , og som sådan har et par forskellige funktioner end en amerikansk designet køretøj. Hætten låsen er en af de ting , som kan være svært at finde , hvis du ikke er vant til det , der gør at åbne motorhjelmen vanskelig. Når du kender dens placering , åbning emhætten bliver en simpel opgave
1 .
Nå under førersiden af instrumentbrættet , og træk hætten låsen ved hjælp af din hånd . Dette vil pop kølerhjelmen op omkring en tomme i luften , så du kan få adgang til emhætten låsen i sig selv.
2 .
Bøj ned og kigge mellem den forreste kant af grillen og toppen af kofangeren . Overskygget af grillen er emhætten låsen , en lille , flad fane, du kan bruge din hånd til at løfte .
3 .
Læg din hånd under kølerhjelmen låsen og løft den op med en hånd , og løft derefter op hætte med den anden . Indstil emhætten på hætten prop , holde emhætten i luften .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner klistermærker fra biler med mineralsk terpentin
hvordan man kan slukke den tjeneste lys i en Acura
hvordan man kan læse gm male koder
kan du fortryde vindue toning ?
om at udskifte stød & stivere
hvordan man kan rense gas rester ud af en tank
fastspændte vs radialdæk
hvordan man kan lappe en utæt udstødningsrør
blazer hovedcylinder reservoir fjernelse
DIY GMC transmissionsolie ændre