hvordan man bløder luften ud af en master cylinder på en lastbil

hvordan man bløder luften ud af en master cylinder på en lastbil

Hovedcylinder er ansvarlig for at levere tryk til bremsen booster og tvinger bremsevæske i bremsen linjer. Hovedcylinder er designet som en serie af sæler og pres kamre til at distribuere bremsevæske som trykket er anvendt

Du skal bruge: .
Shop klud
. Open -ended skruenøgler .
Skovl.


1 .
Kontrollér bremsen booster hætten til at sikre, at hætten er på korrekt . En løs hætte kan forårsage luft , der skal blandes ind i bremsevæske og forårsage problemer . Luftbobler i bremserør kan forårsage hydrauliske tryk tab i en ulykke på grund af bremsefejl .
2 .
Fjern bremsetryk caliper bolt med en åben skruenøgle . Disse bolte er også kendt som Banjo bolte , fordi de er hule , en funktion, der giver væske at passere gennem bolten samtidig holde bremserør fastgjort til kaliberen . Afhængig af mærke og model af køretøjet, kan Banjo bolte varierer i størrelse fra 1 /2 tommer til 5 /8 tommer .
3 .
Få nogen pumpe på bremsepedalen med bremsen line afbrudt , mens du leder efter luftbobler der kommer ud af bremsetryk . Pump bremsen , indtil en glat strøm af væske kommer ud af bremsetryk . Mens strømmen af bremsevæske flyder , genindsæt Banjo bolt i kaliberen med bremsen vedlagte linje . Dræn alle væsken ned i en spand eller en flaske og bortskaf det i henhold til lokale love . Udskift de gamle væske med nye væske i stedet for at genbruge de gamle .
4 .
Gentag trin 2 og 3 på hver bremse caliper . Vær sikker på at genopfylde bremsevæskebeholderen før du bløder hver linje . Dette vil forhindre luft i at komme ind i linjerne igen .

gode råd og advarsler


 • Luft i bremsen booster eller linjer er ikke ualmindeligt .
 • Træk parkeringsbremsen , og fastholdelse af køretøjet med hjul klodser , før du begynder proceduren.


 • Relaterede artikler


  hvordan du fjerner pletter fra bil maling
  hvordan du fjerner bil maling overførsler
  hvordan man kan fjerne maling fra aluminiumsfælge
  hvordan man kan opretholde dine dæk hele året rundt
  gør det selv : hvordan man kan ændre bremseklodser på en Chrysler Pacifica
  hvordan man får sæbe ud af bilruder
  hvordan man justerer vridning barer på en gm
  hvorfor Serpentine bælter knirke ?
  hvordan man ler din bil
  hvordan man kan rense en 3m klar bh