hvordan man får motorvej male splatter ud en bil finish

hvordan man får motorvej male splatter ud en bil finish

Indimellem vil der være situationer , hvor malingen fra forskellige kilder vil splatter på overfladen af din bil . Malingen kan komme fra et eventuelt udslip på vejen eller fra en forbikørende bil trække maling dåser . For at forhindre malingen i at skade klar lak og maling af bilen , er det vigtigt hurtigt at fjerne splatter så hurtigt som muligt

Du skal bruge: .
Sæbevand
Rent vand.
Rene , ikke bomuld , tøj .
3M selvklæbende og Wax Remover .


1 .
Begynd ved opblødning en ren , blød og ikke-bomuldsklud i varmt sæbevand . Brug ikke bomuld som naturlige bomuldsfibre har tendens til at ridse og vil ofte efterlade swirl mærker i klar lak .
2 .
Tør malingen splatter med sæbevand , der arbejder i små cirkler for at løsne malingen . Våd klud med jævne mellemrum at skylle og fortsætte arbejdet.
3 .
Skyl sprøjtede området med rent vand , når malingen er fjernet fra slut af bilen og tør med en anden ren og ikke-bomuldsklud .
4 .
Brug 3M selvklæbende og Voks Remover for stædig tørret maling , som sæbevand vil ikke fjerne . Efter fabrikantens anvisninger på spraydåse , spray en belægning af remover på splatter .
5 .
Lad limen remover til at arbejde for et minut eller deromkring , og tør malingen splatter fra bil overflade . Skyl med rent vand og tør med en ikke-bomuld blød klud .

gode råd og advarsler


 • Lad ikke malingen splatter at bage og tørre i bagende sol , som kan opstå permanent skade på klar lak og maling finish .
 • Følg anvisningerne på 3M selvklæbende og Wax Remover kan nøje . Den remover er formuleret for at være sikker på en række finish , herunder klar lak , gummi og vinyl , dog tæt man bør være opmærksom på retninger .
 • Brug 3M selvklæbende remover på et godt ventileret område , ikke ikke ånde røgen , ikke komme i øjnene, vask straks, hvis kontakt med huden forekommer .


 • Relaterede artikler


  gør det selv : hvordan man kan ændre bremseklodser på en Chrysler Pacifica
  hvordan man kan tage en Toyota Corolla benzintank off
  Hvordan ændrer jeg radiatoren væsken i en Chevy lumina ?
  hvilket udstyr der er behov for en bil detalje butik ?
  hvordan man kan kontrollere transmissionsolie i en Saturn EVU
  hvordan man kan sigte bil forlygter
  fordele af katalysatorer
  hvordan man kan fjerne maling fra aluminiumsfælge
  hvordan man kan rense læder sæder og andre læder i bilen
  hvordan man rent Corvette hjul