hvordan man kan bryde i motoren på en ny Subaru køretøj

hvordan man kan bryde i motoren på en ny Subaru køretøj

Når de køber en ny bil , de fleste mennesker er uvidende om , at hvad der sker i de første par uger af ejerskab er afgørende for den samlede levetid for motoren. Dette er afgjort tilfældet for den horisontalt imod motor i Subaru , der kommer i seks-cylindrede og naturlig indsugning eller turboladede fire-cylindrede versioner . En ordentlig break -in perioden vil sikre , at din Subaru motor får ud til den rigtige start

køreadfærd og vedligeholdelse


1 .
må ikke overstige en motorhastighed på 4. 000 rpms indtil tusind miles er på kilometertæller . Ikke alene betyder dette forlænge levetiden af motoren i alle køresituationer , men den gør det muligt stempelringene til sæde ordentligt i forbrændingskamre , som vil forhindre oliefyrede i fremtiden .
2 .

Undgå tung acceleration og stop . Af samme årsager ovenfor , vil moderate acceleration for de første par uger af bilens levetid lade hardwaren inde i motoren til at passe ordentligt i fremtiden . Ligeledes lys bremser vil blive korrekt mate puder til bremseskiver eller trommer. Overdreven bremsning før den bestand, bremserne sidder kan beskadige bremsen hardware .
3 .
Brug ikke fartpilot medmindre det er absolut nødvendigt . Dette gør det muligt for motoren rev i forskellige rev intervaller , som ellers ville blive undgås ved at køre med en konstant hastighed . Kørsel normalt i alle motorer forhold vil vænne motoren til disse forskellige betingelser .
4 .
Drive med forskellige hastigheder i både by og motorvej spillesteder . Denne strategi vil opnå det samme formål som at undgå fartpilot . Lade motoren køre med forskellige hastigheder i forskellige situationer vil sikre, at de interne vil blive forberedt til disse betingelser i fremtiden . Af denne grund , er moderate , men ikke nødvendigvis sløv , acceleration og bremsning ønskeligt .
5 .
Gå ikke glip af første olieskift . Ved hjælp af høj kvalitet syntetisk olie til den første ændring vil støtte alle de processer, der beskrives ovenfor . Afhængig af størrelsen af motoren og dens indtagelse metode, vil hvert enkelt køretøj har forskellige frister for olie skiftende tidsplan . Konsultere instruktionsbogen for at sikre, at du bruger den korrekte type olie , og ændrer det på det rette tidspunkt . Mange forhandlere tyder udfører det første olieskift halvvejs gennem den første olieskift interval , og derefter udfører den anden på første planlagte ændring .

gode råd og advarsler


 • En ordentlig break-in vil bidrage til at undgå motorproblemer i fremtiden . Selv om det ikke er så afgørende på nyere biler som det var på tidligere modeller , sørge for at følge disse instruktioner . Tage det let for 1. 000 miles kan sikre hundrede tusinder af miles af sjov i fremtiden . Ikke at gøre dette kunne stave hovedpine i fremtiden .


 • Relaterede artikler


  hvordan du fjerner brændstofledninger
  hvordan man kan rense gas pletter fra bil maling
  hvordan man kan rense eger på motorcykel hjul
  hvordan man kan forbedre brændstof kilometertal på en Dodge diesel
  hvordan man kan ændre indvendige pærer på en cavalier
  hvordan man kan løsne en overtightened oliefilter
  hvordan man kan tage sædet ud en Goldwing
  hvordan man kan ændre en ford kompressor til aircondition
  hvordan du installerer dæk kabler
  hvordan man kan polere keramiske belægninger