hvordan man kan ændre Nissan Murano viskerblade

hvordan man kan ændre Nissan Murano viskerblade

Den vinduesviskerne på din Nissan Murano er ansvarlig for rengøring forruden mod regn , snavs eller skidt , afhængigt af hvad der sker med kommer din vej . Men knivene er lavet af gummi og tilbringer det meste af tiden udendørs , så de kan bryde ned og slides . Udskiftning af knive er en nem proces , og kan gøres på cirka 10 minutter at udskifte begge sider , og omkring 10 minutter for den bageste

Du skal bruge: .
erstatning foran viskerblade
Udskiftning bageste viskerblad .

Front viskerblade


1 .
Løft visker arm fra han forruden af Nissan Murano ved at løfte det , hvor armen møder viskerblad og drejelige den, så den peger lodret op i luften .
2 .

Find plastic tappen på visker armen , der forbinder viskerblad til armen og træk den op , så det stikker ud overfor vingens overflade . Dette gælder kniven til armen , og giver dig mulighed for at fjerne panelet.
3 .
Træk viskerblad på en 90- graders vinkel fra visker arm , slippe krogen på arm .
4 .
Monter Udskiftningsviskerblad på armen ved at skubbe slot på klingen på krogen på visker armen , derefter skubbe ned plasttappen at låse den del på plads . Gentag processen på den anden side af køretøjet .

Rear viskerblad


1 .
Pop plastikhætten på bunden af visker arm på bagruden . Dette giver dig mulighed for at trække visker arm væk fra glasset og kan du arbejde på klingen .
2 .
Træk armen væk fra glasset med hånden ved at løfte det , hvor visker arm kontakter klingen . Dette skulle gøre armen peger væk fra Murano , parallelt med jorden .
3 .
Træk plastik tappen på visker armen hvor armen møder bladet væk fra køretøjet , og glider kniven ud af visker armen . Skub udskiftning visker armen i sin plads, og skub tappen tilbage på plads .
4 .
Skub visker arm fladt på ryggen vinduet , og skub derefter plastichætte på bunden af visker arm tilbage på plads så godt.


Relaterede artikler


Hvor kan man købe en hub med
hvordan man finder vadestedet udvendige maling farvekode
hvordan du udskifter vinduesvisker armen på en s -10
hvordan man kan erstatte min GMC udsending luftfilter
hvordan generatorer lavet ?
hvordan du udskifter lygten pære på en 1999 Pontiac Montana
hvordan du udskifter interiør laselamper på en Ford F -150 lastbil
hvor man kan finde ICW auto hjul
har du virkelig brug for at ruste bevis en bil?
hvordan man kan ændre batteriet på en toyota