hvordan man kan ændre chevy lumina vinduesvisker vinger

hvordan man kan ændre chevy lumina vinduesvisker vinger

Chevy Lumina havde en 11-årig uopsigelighed i GM Motors sedan line- up . Det blev også til rådighed som Lumina APV minivan . Udskiftning af viskerblade varierede mellem to generationer design af sedan , men forblev det samme på minivan . Hertil kommer , at man i APV en bageste viskerblad . Fordi den sidste Luminas blev fremstillet i 2001 , det er sikkert at antage, de fleste bruger nu eftermarkedet vinger , der kan frembyde en lidt anden installationen

Du skal bruge: .
kærvskruetrækker
. Håndklæde .
Udskiftning viskerblade .

Ældre Lumina sedaner og APV Pin Style Viskerblade


1 .
Løft visker armen op og væk fra forruden . På APV varevogne , kan det være nemmere at flytte vinger til op stilling af tænder på viskermotor , indtil armen når sin ønskede placering , så afbrydelse af tændingen .
2 .
Læg et håndklæde under fjederbelastede visker arm , hvis det smutter fra dine hænder og rammer forruden , som kan forårsage ridser eller revner .
3 .
Bøj viskerblad let bagud for at åbne monteringshullet af side-bens monteret viskerblad og vrikke det ud af pinden. En anden stil pin-monteret bladet kan funktionen en lille sort låsehåndtag øverst midt på vingen . Løft dette håndtag med en skruetrækker for at udvide hullet på viskerblad lås og derefter vrikke det ud visker armen .
4 .
Sammenlign målingen af den gamle klingen til den nye til sikre, at den er den korrekte størrelse . Lumina sedans , der spillede pin-stil vinger brugte en 20- tommer kniv , mens den APV , der anvendes 24-tommers for den forreste og en 14- tommer til bag .
5 .
Ret udskiftning bladet låsehullet til pin og tryk ned mod benet på visker armen , indtil den klikker på plads . Fjern håndklæde og gentag for de resterende viskerblad ( r )

J-krog : . Original Equipment


1
Løft visker arm på Lumina sedan og . placere et håndklæde under for at beskytte forruden .
2 .
Brug en skruetrækker for at lukke bh'en topdækslet af klingen skjule J-hook .
3 .

Træk viskerblad ned , fri fra visker armen .
4 .
Sammenlign måling af viskerblad . Det Lumina sedan , der spillede J-hook stil vinger brugte en 22- tommer viskerblad .
5 .
Vende procedure for at installere de nye vinger og blot trykke ned på dækslet til at låse dem på plads .

gode råd og advarsler


 • Aftermarket hurtig-forbindelse vinger, der brugte J-hook stil visker arm kan funktionen en lille plastic lås under armen på den slutningen af J -hook . Du skal blot trykke denne lås opad mod kniven og mens du holder den op , klingen trækkes væk fra visker armen . At geninstallere , tag den buede del af vingen hardware i krogen og løfte opad , indtil et klik høres , låsning bladet til J -hook .
 • Lumina viskerbladene skal inspiceres hver seks måneder for flænger , revner eller tør rådnet gummi og bør udskiftes mindst en gang om året .


 • Relaterede artikler


  hvordan man bruger æg til at stoppe en radiator lækage
  hvordan du udskifter lexus bremseklodser
  hvordan du udskifter en hytte luftfilter i en Murano
  Pontiac Montana problemer
  hvordan du fjerner banen fra bil maling
  hvordan man kan rense en jeep motor
  hvordan du udskifter Audi A8 bremseklodser
  hvordan man kan opretholde trykluftværktøj
  hvordan man kan fjerne maling pistol maling fra en bil
  hvordan du installerer en vinduesvisker motor på en GMC