hvordan man kan ændre motorolie i en Mazda CX -7

hvordan man kan ændre motorolie i en Mazda CX -7

Er du en af dem, der kan lide at gøre din egen bil vedligeholdelse ? Eller måske du ikke har tid til at tage bilen til din lokale Jiffy Lube eller forhandleren du købte den fra for et olieskift . Hvis du falder ind under en af disse kategorier , vil denne artikel sikkert gøre tingene lettere for dig

Du skal bruge: .
Transportable bil ramper
.
5 /16 Nut Driver .
.
11/16 Socket og Ratchet Wrench eller 11/16 ringnøgle .
.
Tragt.
6 qts .
 5W -30 motorolie.
Motorcraft oliefilter # FL 2017B .
Klude ( for oprydning ) .
Container kan holde mindst 6 qts .
 af olie .
.
5MM unbrakonøgle ( for Filterbeholder Removal ) .


1 .
Det første du skal gøre er at vælge en forholdsvis niveau sted at parkere køretøjet, mens olieskift . Juster transportable ramper foran køretøjets forreste dæk og med den ene fod på gas og den ene fod på bremsen , omhyggeligt føre køretøjet op på ramperne . Når du har det op på ramper , SET PARKERINGSBREMSE ! ! Hæv bilens hætte .
2 .
dernæst containeren for at fange den brugte olie, 11/16 socket skralde eller boks ende svensknøgle, 5 /16 møtrik chauffør og selvfølgelig klude , kravle ind under den forreste del af køretøjet . Du vil se , at hele bunden af motoren på dette køretøj er beskyttet med en plastik stænkskærm . Dette skal fjernes for at få adgang til bundkar bundprop og oliefilter dunk . Fjern den 7-5 /16 bolte holde denne på plads med møtrik føreren . Vær sikker på ikke at miste nogen af dem ! Når dette er fjernet , vil du kunne se olien panden og oliefilter dunk .
3 .
Nu fjerner bundkar aftapningsproppen placeret på bagsiden af bundkar med 11/16 socket skralde eller 11/16 ringnøgle og lad det snavsede olien løbe ud i beholderen, du har der for at fange den snavsede olie , indtil der ikke mere olie drypper ud af åbningen . Mens det beskidte olie er dræning , kan du fjerne oliefilteret fra olien Filterbeholder som er beliggende i centrum af køretøjet , lige bag radiatoren . Du skal bruge 5mm Unbraco nøgle til at fjerne allen skrue placeret i midten af bunden af beholderen . Beskidte olie vil begynde at løbe ud af hullet i allen skruen er i , når du løsne det bare en smule . Vær sikker på at fange denne beskidte olie i en beholder også . Nu skal du til at skrue bunden af beholderen , og når det kommer ud , skal du fjerne papiret oliefilter element, og de to O-ringe fra den . Næste , skal du placere to nye O-ringe , der kommer med den nye olie filterelement på spindlen i stedet for den gamle O-ringe og læg nyt papir element på spindel . Skub filterelementet samling tilbage op i beholderen og skru den nederste tilbage på fast . Nu udskifte 5MM Allen skrue og stram den sikkert . Ved nu , bør alle de beskidte olie drænes fra motoren bundkar , så erstatte bundproppen være ekstra omhyggelig med ikke at krydse-tråd det . Spænd forsvarligt !
4 .
Du er nu klar til at fylde motoren med den nye olie . Ved hjælp af tragten , hæld forsigtigt den nye olie ind i motoren gennem oliedækslet placeret på passagersiden nær den bageste del af motoren . Tilsæt 5 1 /2 qts . olie . Udskift motorolie hætte og start motoren, og kontrollér for lækager ved bundkar bundprop og oliefilter dunk . Der bør være nogen , hvis du strammet dem sikkert . Nu , i stedet for plastik motor vagt du var nødt til at fjerne for at få adgang til bunden af motoren , forsigtigt tilbage bil ud af ramper og du er færdig .

gode råd og advarsler


 • Det vil hjælpe at have en hjælper støtte dig i at tilpasse ramper og vejlede dig , mens du kører op og på dem .
 • Vær sikker på at bære gummihandsker således, at olie til at kontakte din hud kan være skadeligt .
 • Altid bortskaffer den brugte olie på den rigtige måde . Bære det til en station , der indsamler spildolie .


 • Relaterede artikler


  hvordan man bruger polerpasta på en bil finish
  hvordan man kan ændre en forlygte pære i en 2000 Pontiac Grand Am
  manuel gearkasse problemer
  hvordan man kan ændre ATF i en 2002 Audi A6
  Jeep Wrangler Hardtop problemer
  hvordan man kan ændre olien i en smart bil
  hvordan du holder din bil indeni ren
  hvad gør svaje barer på en bil gøre?
  Sådan nulstiller olien lys på en Chevy Trailblazer
  hvordan man bruger kvælstof i bildæk