hvordan man kan erstatte en bil bakspejl

hvordan man kan erstatte en bil bakspejl

Det foererspejl i de fleste biler er holdt op af en særlig lim at obligationer til forruden og støtter vægten af spejlet . Over tid vil limen tørre og svække , får det til at miste den obligation med forruden. Det foererspejl vil kun tage et par minutter til at geninstallere . Den længste del af installationen er ventetiden for limen at tørre . For at sikre denne opgave er gjort ordentligt , kan du købe spejlet reparationssæt hos din lokale dele butik . Denne vil indeholde en korrekt blanding af lim lim og en aktivator .

Du skal bruge:
Førerspejl reparationssæt
. Unbrakonøgle .
Crayon .
Spartel eller barbermaskine .
Alkohol.


1 .
Fjern alle ledninger , der er forbundet med bakspejlet . Selen skal have faner , der kan trækkes ud . Dette vil sikre stikket adskiller fra selen .
2 .
Løsn spejlet fra enden. Løsn skruen med en unbrakonøgle . Det foererspejl vil glide ned. Der vil være en metal knap klæber til forruden .
3 .
Trace stedet , hvor den knap sidder med en farveblyant . Du er nødt til at markere det , så vil du vide, hvor man geninstallere .
4 .
Skrab knappen ud forruden med en spartel eller skraber . Sikre, at du bruger begrænsede pres , du ønsker at arbejde limen væk langsomt . For meget kraft vil medføre, at forruden at revne . Knappen vil falde fra, når limen er omhyggeligt skrabet væk .
5 .
Skrab forruden glat , hvor bakspejlet sad . Du bliver nødt til at rense det område med alkohol for at sikre, at der ikke er snavs til stede .
Rengør knappen med alkohol . Lad det tørre i fem minutter .
6 .
Påfør aktivator til knappen . Dette vil være i et hætteglas , der skal brydes . Den vatpind i hætteglasset vil suge med væske , når du bryde det . Male væske på knappen . Klemme en dråbe lim på knappen for at blande de to væsker .
7 .
Placer lim siden af knappen til forruden . Hold den på plads for omkring 60 sekunder, så knappen for at danne en obligation med glasset .
8 .
Lad knappen for at sidde i mere end en time . Dette vil sikre, at der er en ordentlig bånd mellem knappen og glasset .
9 .
anbringe spejlet på knappen . Skub bagsiden af spejlet på knappen . Hvis knappen er stadig løs , skal du fjerne spejlet og give knappen en time .
10 .
Spænd Allen skrue på knappen for at sikre spejlet . Juster spejlet til den ønskede position .
11 .
Vedhæft eventuelle ledninger til spejlet hvis det er relevant .

gode råd og advarsler


 • Fugtighed vil forhindre limen blandingen ikke fungerer korrekt .


 • Relaterede artikler


  hvordan du installerer en Toyota matrix luftfilter
  om kvælstof - fyldt dæk
  Hvordan kan jeg pakke hjullejer på min båd trailer ?
  hvordan man kan lave en bil , der ikke har været startet i et år
  Hvor kan jeg købe silicone fedt ?
  hvordan man kan folde en solsejl
  hvordan du fjerner hunden hår fra gulvtæppet i en bil
  hvordan man bruger et dæk mønsterdybde gage
  hvordan man kan ændre nummerpladen lys på en Dodge Ram
  hvordan man kan holde min sorte bil skinnende som et spejl