hvordan man kan erstatte en kuppel lys

hvordan man kan erstatte en kuppel lys

Du kan ikke betale meget opmærksom på den indvendige kuppel lys på din bil på en gennemsnitlig nat . Men når det overhead pære brænder ud , pludselig vil du indse, hvor vigtigt det er . Det er nemt at udskifte en kuppel lys . Ifølge Popular Mechanics magasin , der normalt udskiftning kræver ingen værktøj overhovedet. Men du kan opdage, at dette job går nemmere med en lirke redskab, såsom en lille flad skruetrækker eller endog et kreditkort . Vær blid-du ikke ønsker at uheld knække plastik objektivdækslet .

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker
. Flad skruetrækker .
Udskiftning kuppel lys .


1 .
Undersøg kuplen lys linsen dækning for skruer . Hvis du ikke kan se nogen skruer , springe til trin 2 . Hvis du finder skruer , drej dem mod uret med en lille Phillips-head eller flad skruetrækker ( afhængigt af skruen typer ) til at fjerne dem . Objektivdækslet bør falde løst , hvis ikke , tag fat i med hånden og slæbebåd det at vælte den . Derefter gå videre til Trin 3 .
2 .
Undersøg objektiv dækning for en slidset område langs kanten , hvor du kan indsætte en lille flad skruetrækker . Hvis du ikke kan se en , indsætte skruetrækker i kanten af plastik dækker , på den side længst væk fra tænd /sluk-knappen . Forsigtigt lirke op på omslaget for at lukke bh'en det . Alternativt kan du bruge et kreditkort som en nysgerrige redskab .
3 .
Sæt objektivdækslet til side på et sikkert sted .
4 .

Tag fat i kuplen pære med fingrene på den ene hånd og drej pæren mod uret for at fjerne det .
5 .
Indsæt den nye kuppel pære og drej den med uret i hånden indtil den er stram .
6 .
Pop linsedækslet tilbage på plads ved at trykke den med hånden . Indsæt og stram alle skruer , hvis det er relevant , ved at dreje dem med uret med en skruetrækker .
7 .
Tænd kuplen lyset på kontakten for at teste drift .

Tips og Advarsler


 • Disse er de generelle procedurer . For instruktioner for netop din bil , konsultere en model-specifik auto reparation guide .
 • Brug kun en pære af de nævnte type . Når du er i tvivl , sætter de gamle pære med dig til auto dele butikken for at finde den rigtige størrelse udskiftning .


 • Relaterede artikler


  Sådan nulstiller check engine lyset på en Dodge Caravan
  hvordan du installerer en bagside støddæmper
  hvordan du vælger væsker til din bil motor
  hvordan man rent antikke bilbetræk
  hvordan man kan købe en bil mat
  bil voks produkter til behandling
  ford kontur bagbremse udskiftning instruktioner
  hvordan man kan kontrollere gearolie
  hvordan du udskifter bremseklodser på en toyota Tacoma
  hvordan man bløder wilwood calipre