hvordan man kan frigøre en anhængertræk fra bilen

hvordan man kan frigøre en anhængertræk fra bilen

Når du vil ændre typografien anhængertræk på din bil , eller hvis du har købt en brugt bil , og har ikke brug for en hitch , så er du nødt til at vide, hvordan man frigøre anhængertræk fra bilen . Ideen synes let nok , men da uforudsete hændelser er boltet til undersiden af bilen , selv en års forbrug af salt og vejsnavs kan lave en simpel bolt næsten umuligt at fjerne . Følg disse trin for at gøre processen lettere

Du skal bruge: .
Stålbørste
Rust opløsningsmiddel .
Topnøgle .
2- tommers diameter metalrør , 2 meter lang .
Oxy-Acetylen brænder kit ( hvis nødvendigt ) .


1 .
parkere din bil på en plan overflade . Sluk motoren , og parkeringsbremsen .
2 .
Kig under bilen , hvor den anhængertræk er monteret , og find bolte , der er knyttet til hitch til rammen af dit køretøj . Nogle uforudsete hændelser bruge to bolte i en linje og nogle er fastgjort med fire bolt plader .
3 .
Rens bolt og nødder nogen vej snavs med en stålbørste , så godt du kan.
4 .
Coat hver bolt med rust opløsningsmiddel . Du kan finde rust opløsende på noget auto dele butik , og alle mærker vil gøre . Hæld eller male opløsningsmiddel på bolten med applikator børste i toppen af hætten . Strike bolten med håndtaget på din topnøgle . Dette vil skabe en vibration , der vil hjælpe rust opløsende arbejde ned langs længden af bolten . Vent 15 minutter, før du fortsætter.
5 .
Hold topnøgle på plads på en af boltene . Skub slutningen af din stålrør over håndtaget . Dette øger længden af håndtaget på din svensknøgle og øger gearing kraft du kan anvende mod bolten . Drej nøglen mod uret , indtil du føler den bolt "bryde fri. " Tag røret fra håndtaget af skruenøgle og fortsætte fjerne bolten med topnøgle alene.

gode råd og advarsler


 • Hvis du ikke kan løsne dine bolte i denne måde , eller hvis din anhængertræk er svejset på stellet , skal du bruge en Oxy-Acetylen fakkel til at skære hage off . Sørg for , at du ikke skære rammen af bilen . Gør din skåret mindst 1 cm væk fra rammen på armen af problemer.
 • Vær forsigtig, når du saver med en Oxy-Acetylen brænder . Den resulterende gnister kan starte en brand eller en potentielt medføre, at benzintanken til at eksplodere . Sørg for, at du styrer retningen af flammen og gnisterne , og brug en brandhæmmende tæppe til at beskytte brændstoftanken , mens der skæres væk fra problemer.


 • Relaterede artikler


  hjem afhjælpe for tåget forlygter
  hvad man skal undgå for hurtig olieskift steder
  Fakta om små motorer
  trailer lys blinklys problemer
  hvordan en olielevetid gauge funktion ?
  Sådan nulstiller E90 kabinen luftfilteret advarsel
  hvordan man rent antikke bilbetræk
  hvordan man kan male udstødningsrør
  Kia vedligeholdelse
  fakta om bilens motor