hvordan man kan genoprette overskyet lygten linser på din bil

hvordan man kan genoprette overskyet lygten linser på din bil

Er den høje bjælker på dit lys skinne som de er på lavt bjælker ? Nå problemet sandsynligvis ikke er den forlygte pærer men problemet sandsynligvis findes med lygten linser selv . Over tid en bil forlygter vil opbygge indre kondens og blive uklar og få din forlygterne ikke til at skinne ordentligt . Følg denne trin for trin artiklen for at genskabe dine forlygter linser tilbage til normal ved at rense det inderste kondens

Du skal bruge: .
Batteridrevet boremaskine
En Buffer bit til bor .
.
En ren klud .
Citron ovnrens .
Skruetrækker til at fjerne lygten linse dækker .
.
Vand .


1 .
Det første skridt til at genoprette dine biler forlygte-glas tilbage til normal er først at fjerne lygten linser . Du kan gøre dette ved at tage den korrekte type skruetrækkere og fjerne de skruer eller forbindelser , der holder lygten linser på .
2 .
Næste , når du har både højre og venstre forlygte linser off , tage dem til dit arbejdsområde . Nu tager citron over renere og spray det på indersiden af lygten linse dækslet, og lad det sidde på indersiden af lygten linse dækning for et par minutter til at bryde op kondens .
3 .

Dernæst tager batteridrevet boremaskine og buffer bit og poleres citron ovnrens i indersiden af lygten linse dækker , indtil du har pudset væk alle de kondens og uklarhed . Derefter tage en ren klud og tørre den overskydende indtil du har en klar forlygte linse dæksel. Gør dette for begge indersiden af begge forlygter linse dækker .
4 .
Dernæst satte lygten linse dækker tilbage over forlygterne og geninstallere dem til bilen . Nu tager citron ovnrens og spray det på ydersiden af lygten linse dækker . Lad ovnrens sidde på ydersiden af lygten linse dækker længe nok til at bryde op kondens og uklarhed .
5 .
Dernæst tage de samme dej drevne boremaskine og buffer bit og buff citron ovnrens i ydersiden af lygten linse dækker . Tør væk overskydende med en ren klud . Gør dette for begge lygten linse dækker .
6 .
Endelig tager vandslange eller en våd klud og vaske ydersiden af lygten linse dækker . Tør ydersiden af lygten linse dækker tør med en ren klud . Dit lys skulle nu være skinnende normalt på lyse og dæmpet .

gode råd og advarsler


 • citron ovnrens fjerner kondens og uklarhed uden at beskadige lygten linse dækker .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre en tændrør ledning i en kontur
  hvordan man damp renere køretøjer
  hvordan man kan opretholde et højt kilometertal lastbil
  hvordan man kan ændre en forlygte på en Prius
  hvordan du fjerner pletter fra et dashboard
  hvordan man bruger bilen touch - up maling
  Forskellen mellem gnidning og polermiddel
  syntetisk auto voks vs naturlige bilvoks
  hvordan du udskifter sensoren i en benzintank
  hvordan du udskifter Hyundai viskerblade