hvordan man kan justere Chevy rulle rockere

hvordan man kan justere Chevy rulle rockere

Chevrolet rocker våbenloven som et pendul , i , at hver vippearm klipper frem og tilbage på en gevind stud . Da motoren roterer , får knastaksel vippearmen til at trykke ned på toppen af en ventil via en Pushrod . En fjeder er placeret på toppen af ventilen så får vippearmen til at vende tilbage til sin udgangsposition . Roller vippearme har en metalcylinder , der roterer på spidsen af ventilen , snarere end at skubbe mod ventilen som med konventionelle vippearme . Men , som det er tilfældet med konventionelle rockere , skal rulle rockere justeres .

Du skal bruge:
Wrench
. Motor affedtningsmiddel .
Fnugfri klud .
Dybtliggende stik .
Topnøgle .
Motorens specifikationer manual .
Pakningsforsegleren .
Ventildækslet pakning .


1 .
Fjern de bolte , der fastgør ventildæksel til toppen af topstykket ved hjælp af en skruenøgle , og løft derefter ventildækslet ud topstykket .
2 .
Pil pakningen ud interiør læbe til ventildækslets , og fjern derefter alle pakningen rester fra toppen af topstykket ved at sprøjte en lille mængde af motorens affedtningsmiddel på en fnugfri-fri klud og tørre overfladen ren .
3 .
Find hver vippearm 's justeringsmøtrikken . Hver rocker arm har en enkelt justeringsmøtrikken , der er placeret øverst på vippearmen . Dette justeringsmøtrikken er , hvad der bestemmer ventilen pisk af vippearmen .
4 .
Start motoren og lad den gå i tomgang .
5 .

Løsn justeringsskruen møtrikken på en rocker arm med en dybtliggende stik tilsluttet en topnøgle , indtil en clacking lyd kan høres , så spænd møtrikken lige indtil clacking stopper . Dette er den nul-lash position .
6 .
Stram vippearmen 's justeringsmøtrikken til den rette indstilling med topnøgle . Den korrekte indstilling for det store flertal af Chevrolet motorer er en hel omgang , hvilket betyder, at justeringsmøtrikken skal drejes i urets retning for en 360- graders vending . Nogle Chevy motorer kræver en anden indstilling , så altid høre motorens specifikationer manual for at se den korrekte indstilling .
7 .
Gentag trin 5 og 6 for de resterende vippearme , så drej motoren ud og lad den køle af.
8 .
Påfør en enkelt dråbe pakningsforsegleren hver side af en udskiftning ventildæksel pakning , placer derefter pakningen på den indre kant af dækslet og sænke dækslet på topstykket .
9 .
Stram ventildækslet 's fastholde nødder med en skruenøgle .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner farvetonen lim fra glas
hvordan man lovligt junk en bil
hvordan man kan fjerne benzintank fra en astro van
hvordan man kan tø op frosne bil dørlåse
hvordan man kan gøre forlygter lyse igen
hvad er et CV fælles ?
hvordan du fjerner nuancer på baglygter
Hvad skal jeg bruge til at male en bil ?
hvordan du fjerner linje maling
hvordan man kan ændre lygten pærer på en Cougar