hvordan man kan kontrollere den automatiske transmission væske i en saab

hvordan man kan kontrollere den automatiske transmission væske i en saab

Saab automatgear består af en tre-element momentomformer og en hydraulisk drevet gearkasse . Dette gearkasse indeholder en planetgear sæt , der giver tre fremadgående gear og et bakgear . Forskellen er indarbejdet i transmission og hele enheden er boltet op under transmissionen. Den automatiske transmission målepinden er placeret på højre side af motoren , i den forreste del af motorrummet og lige foran luften filterhus rør . Del af transmissionen sagen fungerer som motoren bundkarret .

Du skal bruge:
Metrisk nøgle sæt
. Unbrakonøgle sæt .
Flad spids skruetrækker .
Tragt.
Automatisk transmissionsolie .
Shop klude .


1 .
Indstil håndbremsen og køre motoren i mindst 15 sekunder i tomgang med gearvælgeren i D position . Derefter kører motoren i tomgang i 15 sekunder i R position og så endelig i 15 sekunder i P position . Væsken Kontrollen udføres med vælgerarmen i P- position ( motoren kører ) .
2 .
Træk målepinden ud af transmissions oliepinden røret og tør det af med en butik klud . Indsæt oliepinden tilbage i oliepinden røret og træk den ud igen . Nogle transmissioner vil give en falsk læsning første gang oliepinden er trukket , altid genindsætte og træk igen for at få en præcis aflæsning
3
Læs mærker på oliepinden at fastslå det nuværende . niveau transmissionsolie . Der er min og max mærker på oliepinden at angive målniveauet
4
Top fra transmissionen ved at indsætte en tragt i målepinden røret og hælde væske i tragten . gøre ikke overfylde transmission . Overfyldning fremsendelse kan forårsage afvigelser , overophedning , og transmission fiasko .
5 .
Check transmissionsolie i den endelige drevet , den anden del af transmissionen , der er differentiale og aksel der forvandler hjulene . Hvis du vil tjekke , fjerne påfyldningshullet stikket på siden af transmissionen sagen på det rigtige gear . Fyld med transmissionsolie til på eller lige under bunden af påfyldningshullet .

gode råd og advarsler


 • Egnet kvaliteter transmissionsolie , henvises til " Specifikationer " del af bilens ejere manual eller service manual . Den service manual vil også fortælle dig , hvor meget olie er påkrævet .


 • Relaterede artikler


  hvordan du fjerner en trisse fra en generator
  hvad er bremseklodser & sko ?
  hvordan man kan rense en Audi motorrummet
  hvordan man bruger en Tach dvæle meter
  hvordan du udskifter en Chevy blazer lysdæmper
  hvordan du udskifter sikringer på en Harley vej glide
  hvordan du får din egen auto ramper
  chevy kobolt styretøj problemer
  Sådan nulstiller olie livet indikator på en 2004 - 2007 Chevy Malibu
  hvordan man finder den kølevæsken slangen i en 1998 cavalier