hvordan man kan kontrollere transmissionsolie i en jeep frihed

hvordan man kan kontrollere transmissionsolie i en jeep frihed

Regelmæssig vedligeholdelse af din automatgear Jeep Liberty er vigtig. Og kontrol af transmissionsolie er en del af denne vedligeholdelse. Hvis væsken er ved at løbe tør , vil transmissionen fungere ujævnt , og der kan være permanent skader på køretøjet . Kontrol af transmissionsolie er enkel og kan gøres , når du tilføjer brændstof eller når du har fem minutter ekstra i din dag

Du skal bruge: .
ren klud eller køkkenrulle


. 1 .
Park dit Liberty på flad jord . Du skal tjekke transmissionsolie , når bilen er i vater .
2 .
Træk parkeringsbremsen, og start din Jeep . Lad den køre i tomgang i mindst 60 sekunder, før at kontrollere væskestanden .
3 .
Placer transmission shifter i parken . Det transmissionsolie niveau vil ikke være nøjagtig , hvis Jeep er i nogen andre redskaber .
4 .
Find oliepinden for transmissionsolie i motorrummet . Det er nær firewall , tæt på bagsiden af motoren . På de fleste Jeep biler er transmissionen oliepinden mærket og har en gul eller rød "T " håndtag .
5 .
Træk målepinden og tør den ren med en klud eller køkkenrulle . Oliepinden er meget lang --- det løber hele vejen ned langs motor og ind i transmissionen gryden . Sæt oliepinden tilbage i røret , indtil den sidder helt inde i røret .
6 .
Træk målepinden igen og læse det niveau fra stokken. Mærker på oliepinden angiver lav , fuld , og over fuld. Kontroller, at niveauet er i nærheden af fuld -mærket .

gode råd og advarsler


 • Brug altid den anbefalede transmissionsolie i din Jeep . Instruktionsbogen angiver , hvilken type der passer til din bil .
 • Brug altid en ren klud eller køkkenrulle ved kontrol væske niveau, så du ikke placerer snavs eller andre forurenende stoffer på oliepinden , der kan ende op i transmissionsolie .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan forstå oliefilteret bedømmelser
  hvordan du vælger maling til en bil fra en farve guide
  Hvordan bærearm bøsninger påvirke ride ?
  hvordan man kan rense og vedligeholde cabriolet bløde toppe
  hvordan man kan adskille bil elektrisk stik
  hvordan man kan rense en gammel toppakning
  ford Windstar gas kilometertal problemer
  ordentlig bil opbevaring
  hvordan du installerer spiralfjedre på chok
  hvordan du udskifter et batteri i et 2003 Hyundai Sonata