hvordan man kan køre mere miljøvenligt

hvordan man kan køre mere miljøvenligt

Prisen på benzin holder høj , men der er en måde at reducere udgifterne på vores pendling uden et behov for at skifte til en cykel ( men det kan ikke blot hjælpe vores budget , men også forbedre vores sundhed) . Den såkaldte eco-kørsel afhænger ikke kun på bilen , men også på vores kørevaner . Der er en masse du kan gøre for at øge din gas kilometertal og holde flere penge i lommen . Her er 10 nemme tips om hvordan man skal køre økonomisk
1 .
Vær en opmærksom kunde
Hvis du vil købe en bil snart , ikke blot den oprindelige pris , men også udgifterne til vedligeholdelse , som for det meste gas udgifter . Hvis du har brug for en bil primært til at pendle til arbejde i byen , så køb en pick up ville ikke være meget rimeligt . Altid spørge om bilens MPG tal, der angiver hvor mange miles en bil kan køre på en gallon brændstof . Jo højere indikatoren er bedre brændstoføkonomi .
2 .
Brug højest mulige gear
Kørsel på det højest mulige gear vil holde lav motoren omdrejninger i minuttet (RPM ) , hvad kan oversættes til at bruge mindre brændstof . Prøv ikke at overskride 65 mph-. når du kører hurtigere , din bil bruger det meste af den producerede energi til at bekæmpe luftmodstanden
3
Kør jævnt
Kør jævnt undgå enhver unødvendig accelererende og bremsning . Når de på en motorvej , skal du bruge fartpilot at opretholde en konstant hastighed , som er mere økonomisk .
4 .
Forbedre din bremseteknik
Inden et vejkryds eller trafiklys bare tage foden fra speederen i forvejen i stedet for bremse hurtigt . Hvis du ejer en bil med manuel gearkasse så efter at have foden fra speederen , men ændrer ikke den gear med det samme. Skub koblingspedalen og skifte til lavere gear , når RPW sænker til 1500 per minut . Husk, at det tager meget mere energi at flytte en standsede bilen end at holde et køretøj i bevægelse.
5 .
Tjek dine dæk
Jo bredere dæk , jo højere gassen brug . Husk at tjekke pres fra tid til anden-. for lavt tryk øger rullemodstand og dermed brændstof indtagelse
6
Brug dine AC omtanke
Brug air-conditioning kun når det er nødvendigt-jo mere du bruger det , jo oftere vil du besøge en tankstation
7
Hold vinduerne lukket
Selvom AC øger brændstofforbruget . når du rejser med en hastighed højere end 40 miles i timen , er det stadig mere økonomisk at bruge det , end at have vinduerne åbne , for at undgå den såkaldte luftmodstand .
8 .
Undgå solen
En god måde at holde det indvendige af din bil cool uden at bruge AC er at parkere den i skyggen eller i en garage . Hvis du ikke har denne mulighed , så kan du investere i vinduet nuancer , som beskytter bilens interiør fra at få varmet op af solen .
9 .
Gør din bil lighter
Undgå fører nogen unødig belastning i din bil. Brændstofforbruget stiger sammen med vægten , så pak bilen og tag cyklen rack eller tagboks , hvis du ikke vil bruge dem i den nærmeste fremtid .
10 .
Lad ikke motoren i tomgang
Sluk altid motoren , når du kommer til at stoppe for mere end et halvt minut . Tomgang betyder 0 miles per gallon , hvilket er specielt dyre , når du har en bil med en stor motor .

gode råd og advarsler


 • Som du kan se , er det ikke så vanskeligt at reducere højden på dit brændstof udgifter . Økonomisk kørsel er ikke kompliceret og har mange fordele . Det er ikke hjælper dig med at spare penge , men også er mere miljøvenligt . Hvad mere er, at undgå aggressiv kørsel reducerer risikoen for at miste noget endnu mere værdifuldt . . . ligesom dit liv eller sundhed .


 • Relaterede artikler


  Sådan finder du din 5 år kørsel rekord
  hvordan man kan kontrollere motoren lys koder
  hvordan man kan genoprette auto læder
  hvordan man omlakering en forlygte linse
  guide til polering øverste indsugningsmanifolden på en Mustang
  hvordan man kan rense rusten af spidserne af crome hd udstødning tips
  hvordan man kan ændre GMC Sierra viskerblade
  hvordan du udskifter pærer i en jeep frihed
  hvordan man kan ændre ATF i en 2002 Audi A6
  hvordan man kan fortælle , når dækkene blev foretaget