hvordan man kan lave frosne bildøre

hvordan man kan lave frosne bildøre

Et fælles , frustrerende problem , der opstår i løbet af vinteren er frosset bil døre . En fælles reaktion på dette er at trække på dørhåndtaget så hårdt som muligt at bryde døren åben , hvilket rent faktisk kan bryde den mekanisme inde i håndtaget , hvilket endnu flere problemer . Med den rette trin , kan du roligt åbne en frossen bil dør i en kort minutter

Du skal bruge: .
Vindue skraber
. Lysere.
Vinduesvisker væske .
Forlængerledning .
Hårtørrer .


1 .
Chip væk is fra revner af døren og døren låses . Nogle gange et tyndt lag is er alt det tager at forhindre døren i at åbne .
2 .
Lås døren . Hvis låsen er frosset , skal du holde din nøgle over en lighter i 15 sekunder for at varme det op , og indsæt nøglen i låsen . Det kan tage mere end ét forsøg til helt tø det ud . Hvis lågen stadig ikke vil åbne , gå videre til næste trin .
3 .
Hæld vinduesvisker væske ind i revner i døren og på dørhåndtaget , hvor sælerne kan fryser til under barske forhold . Da de revner er lille , kan der kun et meget tyndt lag is form , så det tager ikke meget for at smelte det .
4 .
Tilslut en hårtørrer til en forlængerledning og blæse varm luft ind i revner af døren og håndtaget indtil isen smelter . Vær forsigtig med at blæse varm luft på en kold vindue , som den ekstreme temperaturudsving kan forårsage revnedannelse af denne .

gode råd og advarsler


 • Tjek alle bildøre før investere tid og energi til at åbne førerdøren . Det er almindeligt for den ene side at have frosset døre , mens den anden side ikke er frosset til alle .


 • Relaterede artikler


  hvordan man passer en auto tonet
  hvordan du fjerner cigaretrøg fra en forrude
  bil motordele beskrivelse
  hvordan du udskifter en jeep forlygte forsamling
  hvordan du udskifter bremseklodser på en honda pilot
  EPA gas kilometertal guide
  hvordan man kan ændre vinduesvisker motoren på en Saturn
  hvordan man kan ændre en patron olie filter i en Kia
  hvordan man kan identificere en klasse 8 bolt
  hvordan du fjerner en gummi mærke fra auto krop maling