hvordan man rent det indre af en Mini Cooper

hvordan man rent det indre af en Mini Cooper

Den nye MINI Cooper har en yderst usædvanlig og cool udseende interiør design, der supplerer den dristige ydre design . Fra den store , monteret centralt speedometer til skifte kontakter på midterkonsollen , gjorde BMW ( skaberne af den mini) et stort stykke arbejde for at gøre dette , hvis indretning er en fryd at opleve . Holde en MINI 's interiør ren og detaljeret gør det endnu sjovere at køre og hjælper også med at sikre, at den fastholder sin værdi

Du skal bruge: .
Vakuum
. Stream renere ( hvis nødvendigt).
Stof renere .
Blød børste .
Ren , fnugfri klude .
Læderrens .
Vinyl renere .
Vinyl protectant .
Glasrens ( e.
g.
, Windex ) .


1 .
Tag gulvmåtter . Grundigt vakuum interiøret , skyde sæderne frem og derefter tilbage for at få adgang under sæderne . Vakuum mellem ryglæn og sæde bunde . Brug en tynd mundstykket at nå mellem puder og mellem sømme . Hvis tæppet er meget snavset , damp-ren med en lejet damprenser eller har det professionelt damp-renses .
2 .
Rengør klud sæder med et stof renere og en blød børste , sprøjtning renere på stoffet og derefter skrubbe renere med penslen for at ophæve enhver pletter .

3 .
Rens læder og vinyl med særlige rengøringsmidler beregnet til disse materialer . Arbejde renere ind i overfladen med en ren , tør klud og derefter tørre .
4 .
Spray vinyl protectant som Autoglym på en klud eller skum applikator og tør ned vinyl områder af Dash , dørpaneler , midterkonsol og AC udluftninger . Til svært tilgængelige områder som udluftning lameller og mellem målere , skal du bruge en flad skruetrækker omviklet med en klud og forsigtigt tørre det ind i disse områder .
5 .
Brug glasrens på Mini 's målere . Minis har store , fremtrædende målere , der ser deres bedste , når de er grundigt rengjort .
6 .
Spray bilindustrien glasrens på en klud og tør ned indersiden af glasset. Sprøjt ikke den direkte på glasset , da det kan komme på nærliggende områder inde i landet .
7 .
Tør ned doorjambs og dørtrin efter at du har renset ydersiden af din MINI . En masse af snavs og støv hober sig op her , som kan være ganske mærkbar, når du kommer ind og ud af bilen .
8 .
Shake ud og støvsuge gulvmåtter , før du sætter dem tilbage i det indre .


Relaterede artikler


hvordan man kan se, om en radiator cap er dårlig ?
hvordan man kan genoprette bil forlygte plastik linser
automatgear : væske ændre vs magt flush
hvordan man kan rense dæk med rustning alle bilvask med voks
hvordan man kan reparere vinyl polstring på en båd
hvordan man rent uden plastic gastanke
hvordan man kan forhindre din rekreative køretøj VVS fra is skader
kølervæsketemperatur system fjernelse af rust
Kia vedligeholdelse
hvordan man kan forbedre brændstof kilometertal for diesel