hvordan man starter en gammel bil efter langvarige oplagring

hvordan man starter en gammel bil efter langvarige oplagring

Hold din bil i oplagring er en god idé , især hvis du ikke har planer om kørslen. Men efter din bil har været opbevaret i længere tid du kan ikke bare hoppe i , slår tændingen og forventer at køre. Der er visse ting, du skal tage , når du starter en bil , efter at den har været oplagret i et stykke tid , og hvad du gør , vil afhænge af , hvor længe bilen har været opbevaret

Du skal bruge: .
Motor olie
Oliefilter .
Bundkar .
Sifon .
Redline Vand Remover Antifreeze .
Kølervæske .
Bilens batteri .
Tændrør .
Marvel Mystery Oil.


1 .
Skift olie og oliefilter . Hvis det er muligt , er det bedst at gøre dette under varmere årstider , og sørg for at give masser af tid for alle de gamle olie kan løbe ud.
2 .
Tøm benzintanken , Skyl brændstofledninger , og skyl eventuelle gas fra karburatoren flyde skåle . Tilføj nogle Redline Vand Remover og frostvæske til dit brændstofsystem til at absorbere eventuel opbygget kondens og fyld op med frisk gas .
3 .
Hæld vandet fra og erstatte kølervæske .
4 .
Sørg dine dæk har luft til passende tryk .
5 .
Hvis du har taget batteriet ud før til oplagring , tilslut batteriet . Hvis batteriet blev efterladt i bilen , og du har haft det gemt i mere end et år , skal du udskifte batteriet , og eventuelt installere et nyt batteri kabler .
6 .
Fjern tændrørene . Når du fjerner , så sørg for at notere hvilke ledninger de var forbundet til. Inspicere hver tændrøret for slid og udskift derefter.
7 .
Hvis din bil har siddet på lager i over 3 måneder , med den gnist fjernet stik , tilsættes lidt Marvel Mystery Oil til at hjælpe smøre cylindrene .

8 .
Med tændrør stadig ude , drej motoren over et par gange for at få olien arbejder gennem bilen . Hold cranking motoren , indtil olietrykket læser normalt, og olietryk lyset er slukket .
9 .
Udskift tændrør og deres fører i den rigtige rækkefølge .

10 .
Start bilen og lad det tomgang og varme op i et par minutter .
11 .
Tag bilen for en kort 10 til 20 mile tur i nærheden af din garage eller hjemme . Dette vil give dig en chance for at gøre opmærksomme på eventuelle mærkelige lyde , lækager eller problemer .
12 .
Når bilen er tilbage i garagen , kigge efter eventuelle lækager , og kontrollere alle flydende niveauer igen .
13 .
På omkring 1. 000 miles , når du har bragt bilen ud af opbevaring , tage bilen ind til en tune up til at servicere alle væsker .


Relaterede artikler


hvordan man programmerer en Honda Accord radio
hvordan du installerer VW Jetta tågelygter
Hvorfor er min bil utæt frostvæske ?
hvordan du udskifter sidemarkeringslygter lys på en Chevy Tahoe
ford bundkar fjernelse
hvordan man kan rense en Audi motorrummet
hvordan du udskifter en vadested kontur oliefilter
hvad er en transponder nøgle ?
kviksølv zobel vedligeholdelse
hvordan man kan ændre en forlygte pære i bilen