kan tjære fjernes fra krom hjul ?

kan tjære fjernes fra krom hjul ?

En bil 's hjul er nogle af de mest sårbare dele på den . I løbet af daglig brug , få hjul snavs , mudder , vand , bremsestøv og endda tjære på dem fra asfalten , at veje er lavet af . Holde dine hjul rene er en vigtig del af vedligeholdelsen og vil hjælpe din bil at se sin bedste samt bevare sin værdi . Tar i særdeleshed bør fjernes så hurtigt som muligt fra hjulene

Effekter af Tar på Chrome

Hvis der er tjære fast til dit hjul, vil du ønsker at fjerne det så hurtigt som muligt . Kemikalierne i tjære er meget skidt for krom finish på din bils hjul , og hvis tjære er tilbage på krom det kan forårsage permanent skade på krom finish af grubetæring det . Hvis krom finish bliver udstenede , vil hjulet være nødvendigt at rechromed . Heldigvis er det muligt at fjerne tjære fra krom med lidt knofedt .

Brug en Wheel Cleaner

Du kan bruge spray -on -hjulet renere som den slags fra Eagle One ( se Resources ) for at fjerne tjære . Spray renere på hjulet , og derefter tørre det rent med en klud , så du kan se, hvor tjære har holdt sig til krom . Spray hjulet renere på tjære og lad det trække i et par minutter . Brug en plastik skraber til at skrabe den tjære ud af hjulet . Når du har fjernet så meget som muligt med skraberen , spray på nogle flere renere og bruge en blød børste til at fjerne den resterende del af tjære .

Ved hjælp af en Clay Bar

En metode til at fjerne små stykker af vej tjære bruger en ler bar ( se Resources ) på hjul . En ler bar er normalt bruges på en bils maling for at fjerne små skønhedsfejl , men kan også bruges til at fjerne tjære fra hjulene . Rengør hjul med hjul renere og tør den grundigt , så du kan se nøjagtigt , hvor tjære er . Påfør væsken poler , der kommer med leret bar til hjulene , og derefter gnide ler baren på hjulene for at fjerne enhver tjære . Når først tjære er fjernet , polere hjul med en høj kvalitet krom polish , polering krom til en lys skinne .


Relaterede artikler


korrekt jeep forlygte sigter
hvordan man kan identificere en Saginaw transmission
hvordan man rent Type R sæder
hvordan man kan justere Ford Ranger forlygter
transmission filterskift
hvordan man kan kontrollere den automatiske transmission væske i en saab
hvordan man rent akryl forlygte linser
hvordan man kan løsne en overtightened oliefilter
hvordan man finder en Chevrolet forhandler
hvordan man kan rotere & balance bildæk