lavine hjulets centrum cap fjernelse

lavine hjulets centrum cap fjernelse

Center caps kan være en vanskelig at fjerne fra enhver bil , herunder Chevy Avalanche . Mens centret hætter er afholdt af intet mere end den kraft , det tager at sætte dem ind på fælgen , er det ikke altid let at lirke dem ud , når du fjerner hjulet . Specialitet værktøjer er lavet til sådanne ansøgninger-don't spild tid på at forsøge at trække i centrum hætten kun bruger dine hænder

Center Hub Cap Remover

Det Chevy Avalanche har et center hjulkapsler dækning , der er lagt på fra fabrikken med hjulene . som tiden går, erosion og kemikalier , som står i mellem navkapsler og hjulet vil skabe en obligation , der gør det loft sværere at komme i gang , når du fjerner hjulet .

Et center hjulkapsler remover værktøj er en brækjern , der er lille, men meget holdbar , og designet til at bryde båndene mellem navkapsler og hjulet på Avalanche . Kanterne har særlige materiale på dem, så den er færdig af hjulet ikke er ridset eller beskadiget under fjernelsen .

Processen involverer stikker enden af baren i mellem navkapsler og fælgen og flytte baren frem og tilbage for at hjælpe svække obligationen . Når du er i stand til at bevæge sig i baren i større længder , vil du bemærke navkapsler begynder langsomt at miste sit greb om kanten og på dette punkt , bør det obligationen være svage nok , at blot at trække det ud af hånden vil være tilstrækkeligt og finish jobbet .


Relaterede artikler


hvordan man hopper en vadested magnetventil
hvordan man kan rense gas pletter fra bil maling
hvad er farerne ved overinflating dæk ?
hvordan man rent akryl forlygte linser
SAE motorolie oplysninger
Nissan Altima vedligeholdelse
hvordan du fjerner en syet omskifterstilling
hvordan man kan spare tid og penge at ændre din fladt dæk
hvordan man kan kontrollere og genopfylde servostyring væske på en Honda CR-V
hvordan man åbner en dunk stil oliefilter