på hvilket slidbane plan bør jeg få nye dæk

på hvilket slidbane plan bør jeg få nye dæk

Lovgivningen i de fleste stater er , at dækkene skal have mindst 2 /32 tomme i mønsterdybde . Enhver dæk med slidbane slidt under dette niveau vil blive betragtes som usikre og vil ikke videregive sikkerhed inspektion i stater, der har bilsynsvirksomhed .
Men loven skal ikke være den eneste grund til at udskifte dine dæk eller den eneste faktor, man tænker

Måling mønsterdybde

Selv uden en mønsterdybde gauge , kan du bestemme , hvordan slidt dine dæk er . Først gør en visuel kontrol af dækkets slidbane . Hvis du kan se, at rillerne , der kører mellem slidbaner er på samme niveau som dækkets overflade , er dækket slidt op .
Hvis rillerne er endnu ikke engang med overfladen af dækket , skal du bruge en krone for at opnå en tilnærmelsesvis mønsterdybde. Indsæt penny i rillen med toppen af Lincolns hoved ned . Hvis toppen af hans hoved er inde under slidbanen dækket har mere end 2 /32 slidbane tilbage . Kontroller mønsterdybde på flere områder omkring og på tværs af dækket .

Andre faktorer til at overveje

Hvis du bor i et område , der modtager masser af regn eller sne , skal dækkene slidt tæt på 2 /32 erstattes . På grund af deres nedsatte evne til at kanalisere regnvand ud af rillerne i slidbanen , kan slidte dæk hydroplane , eller ride på toppen af vandets overflade , at få dig til at miste kontrollen over styreorganet. Slidte dæk tilbyder også langt mindre trækkraft i sne .
I områder med disse vejrforhold , en god praksis at erstatte dækkene , når de er slidt under 4 /32 tommer mønsterdybde. Du kan måle dette med en fjerdedel. Blot indsætte det kvartal ind i rillen med Washingtons hoved ned og tjekke om det øverste af hans hoved er under slidbanens overflade . Hvis det er , du har mindst 4 /32 tommer Hjulbane resterende .
Dæk med vejr revner , nedskæringer og flænger i væggen bør udskiftes uanset mønsterdybde , hvis nogen af dækket stoffet er udsat for.


Relaterede artikler


hvordan man kan polere en plastik auto forlygte linse
hvordan du fjerner biler tape off maling
hjemmelavet bil sprøjtekabiner
hvordan man bruger en højtryksvandstråle til rengøring
nissan XTERRA vedligeholdelse
hvordan man justerer vridning barer på en Ford Explorer
hvordan man kan tjene penge med indhyllingsafstand bilannoncer
hvordan du udskifter ford tåge elektriske pærer
hvordan du beskytter dine biler udvendigt i koldt vejr
hvordan du ændrer foran chok på en Dodge lastbil