toyota bremse fjernelse

toyota bremse fjernelse

Toyota ingeniører sine biler , lastbiler og SUV'er til at overskride de sikkerhedsstandarder Insurance Institute for Highway Safety , og køretøjerne har konsekvent klaret sig yderst i hele testforløbet . Bremsesystemet , som spiller en integrerende rolle i denne fremragende historie , kræver korrekt brug og vedligeholdelse til at opretholde disse standarder . Skift bremseklodserne når de er blevet slidt for at forhindre bremsefejl --- en opgave , der selv dem med små biler erfaring kan udføre

Workspace

Parker din Toyota i et område , der tilbyder den bedste platform for dit arbejde --- et område væk fra trafik og på en plan overflade , med rigelig plads til at arbejde på begge sider af køretøjet .

Giv dig selv plads nok til at hvile dækkene , når du har fjernet dem . Hvis du har en skammel eller en anden type sæder , bruge det, som du ellers bliver nødt til at sidde på jorden eller i et besat position i flere minutter under installationen .

Læg Toyota transmission i " park ", og engagere parkeringsbremsen . Sted dæk blokerer bag bagdæk ved skift af forbremser og mod de forreste dæk , mens de arbejder bag .

Fjernelse af slidte bremseklodser

Fjern lug nødder fra Toyota hjulet ved hjælp af stikket slutningen af dæk jern .

Løft køretøjet ved hjælp af en donkraft , og placere bukke under for rammerne af Toyota . Sørg for , at når hvilede på bukke , dækkene have mindst 2 inches ' clearance fra vejbelægningen , som vil give dig mulighed for at fjerne og udskifte hjulene nemt .

Træk hjulene fra lugnut bolte .

Fjern caliper . Caliper er voluminøse apparat , der omgiver bremsen rotorer . Caliper bolte er på indersiden af muren vender væk fra dig . Nå op på omkring at føle placeringen af de to bolte . Brug en 13 millimeter stik og ratchet at fjerne boltene . Træk caliper fra rotoren .

bremseklodserne er placeret inden for skydelærer og er fastgjort til de to sider af calipre med metalclips . Disse klip kan skydes fra caliper vægge til fjernelse .

Problemer Fjernelse af Brakes

Alle rust på din Toyota bremser kan gøre at fjerne bremseklodserne vanskelig. Hvis du har problemer med at skubbe det metal klip af bremseklodser ud af caliper vægge , spray metal klip med smøremiddel . Lad smøremiddel hvile på de klip i 10 minutter, derefter forsøge at fjerne puden igen .

Hvis du stadig har svært ved at skubbe bremseklodserne fri fra caliper , lirke metalclipsen væk fra caliper med en flad skruetrækker . Må ikke bekymre dig om at skade klip , du vil skille sig af sammen med bremseklodser , efter fjernelse .


Relaterede artikler


hvordan man kan male et køretøj camo
hvordan man kan servicere en bil air condition
hvordan du fjerner en blækklat på en autostol
hvordan man kan svejse udstødning slange
hvordan man kan male plastik motorhjelm
hvordan man kan kontrollere, om en dårlig tændrør med en ohm meter
ikke brændstof injektor symptomer
hvordan man rent aluminium hjul
hvordan man justerer forlygter på en Hyundai azera
dodge frygtløse motor fjernelse