udskiftning procedurer for en Prius navigation disk

udskiftning procedurer for en Prius navigation disk

Udskiftning af forældede navigation dvd på en Toyota Prius er en fælles procedure nødvendigt for at holde bilens interne GPS kørende . Hvert år Toyota udgivelser opdaterede versioner af navigationssystemets kort for at sikre nøjagtigheden af systemets kørselsvejledning og gadenavne , som kan ændre sig i de år

Hvornår Update

Tryk på " Info-Phone " knappen på højre side af bilens navigation panel . Tryk på " Map Data " ikonet . Kortdata version nummer vises øverst på skærmen . Tjek med den lokale Toyota -forhandler for at afgøre, om der er en nyere version end den, der aktuelt opererer i køretøjet .

Fjernelse og udskiftning af Navigation DVD

Tryk på " Info-Phone " knappen på højre side af navigationspanel , og tryk på " kortdata . " Dette vil tage dig til Kort DVD-kontrollen . Tryk på " Eject DVD " ikonet i nederste højre hjørne af skærmen . Være opmærksom på skærmen , hvilket vil udvide udad og tromle ned for at give adgang til DVD ( nederste slot ) og CD ( øverste slot ) drev .

Fjern forældede navigation disken , og indsætte den nye . Tryk på " Luk " knappen på højre side af navigations panel til at trække skærmen tilbage til sin oprindelige position .

Forholdsregler

Pas på ikke at uheld marmelade hånden , mens lukning af navigationen displayet, når du har indsat nye navigation disk . Forsøg aldrig at beskæftige sig med eller ændre navigation DVD, mens du kører bilen .

Hvis du ikke kan skubbe en disk eller det sidder fast i DVD -drevet , må du ikke tvinge det . Tryk på " close " -knappen i fem sekunder og slip . Dette skulle medføre både DVD og CD -drev for at skubbe .


Relaterede artikler


hvordan man kan male udstødningsrør
hvordan man kan købe bil dæk
Med henblik på luftventil stamceller hætter
hvordan voks din bil ordentligt
hvordan man kan stramme en drivrem
hvordan du udfører standard bil vedligeholdelse
hvordan man kan reparere en auto klimaanlæg
hvordan man kan ændre brændstoffilteret for en Ford F -250
hvordan man kan ændre en forlygte lysdæmper
tips om at tage sig af bildæk ventiler